MAJKA PRATILA SINA NA TRENING, PA GA UHVATILA SA POHOTNOM UČITELJICOM: Radili su OVO, au
Foto: GR / Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

ŠTA JE OVO?!

MAJKA PRATILA SINA NA TRENING, PA GA UHVATILA SA POHOTNOM UČITELJICOM: Radili su OVO, au

Nakon što je fotografisala vozilo i registarske tablice učiteljice, šokirana majka je pozvala policiju na lice mesta

Objavljeno:

Majka iz Severne Karoline koristila je popularnu aplikaciju za praćenje kako bi uhvatila svog sina u intimnim odnosima sa svojom profesorkom iz srednje škole, u njenom automobilu. Majka tinejdžera je instalirala Life 360 na uređaj svog sina nakon što je primetila njegovo odsustvo sa treninga ragbija.

Umesto toga, aplikacija je pokazala da je vozilo bilo parkirano u blizini lokalnog parka. Majka je otišla do lokacije u Meklenburgu i zatekla svog sina u deliktnim radnjama sa 26-godišnjom učiteljicom srednje škole u Južnom Meklenburgu, Gabrijelom Kartaja-Nojfeld, prenose američki mediji.

Nakon što je fotografisala vozilo i registarske tablice učiteljice, šokirana majka je pozvala policiju na lice mesta, a Kartaja-Nojfeld je privedena. Majka je, kako je saopštila policija, već čula glasine o nezakonitoj vezi svog sina.

Učiteljica je optužena za pet tačaka krivičnog dela seksualne aktivnosti sa učenikom. Prvobitno je smeštena u zatvor okruga Meklenburg krajem prošlog meseca, ali je izašla nakon što je platila kauciju.

Life 360, može pratiti korisnike, ima otprilike 50 miliona aktivnih korisnika mesečno i očekuje se da će ove godine ostvariti zaradu od 300 miliona dolara.

bonus video

00:10

Šok Snimak iz českih škola: đaci ogrnuti ćebadima u hlasnim učionicama prate nastavu

(Espreso/mondo/m.š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.