SESTRA I ZET PREVARANTA SA VOLSTRITA PRONAĐENI MRTVI!
Berni Medof, Foto: Profimedia

očigledno ubistvo-samoubistvo?

SESTRA I ZET PREVARANTA SA VOLSTRITA PRONAĐENI MRTVI!

Kancelarija šerifa okruga Palm Bič u nedelju je identifikovala par kao 87-godišnju Sondru Viner sa Bojnton Biča i njenog 90-godišnjeg supruga Marvina Vinera

Objavljeno:

Sestra prevaranta sa Volstrita Bernija Medofa i njen muž pronađeni su mrtvi na Floridi u, kako su istražitelji rekli, očiglednom ubistvu-samoubistvu.

Kancelarija šerifa okruga Palm Bič u nedelju je identifikovala par kao 87-godišnju Sondru Viner sa Bojnton Biča i njenog 90-godišnjeg supruga Marvina Vinera.

Pronađeni su sa ranama od vatrenog oružja u četvrtak popodne, u njihovoj rezidenciji.

- Detektivi iz Odeljenja za nasilne zločine stigli su na lice mesta kako bi izvršili dalju istragu - saopštila je šerifova kancelarija.

- Nakon dalje istrage čini se da se radi o ubistvu-samoubistvu. Zvaničnici su rekli da će uzroke smrti utvrditi kancelarija medicinskog istražitelja.

Žena koja se identifikovala kao supruga sina para, Dejvida Vinera, zatražila je privatnost "u ovom trenutku tuge", rekavši preko telefona da "u ovom trenutku neće davati nikakve komentare".

Medof je kreirao najveću investicijsku prevaru u istoriji SAD, Poncijevu šemu koja je od desetina hiljada ljudi otela čak 65 milijardi dolara.

Nakon što je 2009. priznao krivicu za prevaru i druge optužbe, osuđen je na 150 godina zatvora. Umro je prošle godine, u 82. godini, dok je bio u zatvoru.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.