Sin ruskog buržuja ZAKLAO DEVOJKU, porodica ga skandalozno BRANILA! (FOTO)
Foto: VKONTAKTE

UBIO JE KAO KUČE

Sin ruskog buržuja ZAKLAO DEVOJKU, porodica ga skandalozno BRANILA! (FOTO)

U obraćanju na sudu ubicin otac tajkun i njegova žena Natalija su rekli da Karina nije ni trebalo da dolazi u njihovu kuću jer “nije iz istih društvenih slojeva”.
Objavljeno: 10:26h

Nije se javljala na mobini telefon, a kada je on prijavio da je isključen, roditelji su policiji prijavili njen nestanak. Kasnije je njeno divljački pretučeno i izmasakrirano telo pronađeno u kući u Novosibirsku. Konkov ju je najpre pretukao pesnicama, potom je udarao drvenom figurom, onda je zgrabio nož i zabio joj ga 12 puta u vrat i 13 puta u lice. Konkov je najpre bio pritvoren, a onda mu je određen kućni pritvor što je izazvalo proteste u Novosibirsku, Moskvi i Sankt Peterburgu zbog straha da će slučaj biti zataškan. Protesti su usledili nakon što je otac žrtve na društvenim mrežama objavio da se plaši da će bogatstvo Konkovih uticati na primenu prava.

- On (Mark) ima veoma bogatu porodicu. Rečeno nam je: “Ovo neće biti lako za vas ako se ne obratite medijima i dobijete publicitet”. Plašimo se da će slučaj biti zataškan. Želim da pred zakonom odgovara za ono što je učinio - napisao je Sergej Zalesov.

foto: VKONTAKTE

Nakon protesta, tinejdžer je iz kućnog pritvor prebačen u zatvor.

Psihijatrijski testovi kojima je Konkov bio podvrgnut u Moskvi utvrdili su poremećaj ličnosti i naginjanje sadizmu, ali i da je bio mentalno zdrav kada je ubio Karinu.

foto: VKONTAKTE

Otac Konkova je na sudu tvrdio da su njegov sin i devojka imali dogovor o samoubistvu, ali da je samo ona preminula. Forenzički dokazi su ukazivali na to da se devojka branila od napada, utvrdio je sud.

foto: VKONTAKTE
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.