Sin ruskog buržuja ZAKLAO DEVOJKU, porodica ga skandalozno BRANILA! (FOTO)
Foto: VKONTAKTE

UBIO JE KAO KUČE

Sin ruskog buržuja ZAKLAO DEVOJKU, porodica ga skandalozno BRANILA! (FOTO)

U obraćanju na sudu ubicin otac tajkun i njegova žena Natalija su rekli da Karina nije ni trebalo da dolazi u njihovu kuću jer “nije iz istih društvenih slojeva”.
Objavljeno: 10:26h

Ubica Mark Konkov (17) je osuđen na devet godina kažnjeničke kolonije zbog toga što je “s posebnom okrutnošću” nasmrt izbo svoju bivšu devojku. Karina Zalesova (16) je pretučena, 12 puta ubodena nožem u vrat i 13 u lice. Njeno telo je pronađeno 28. avgusta u kući tajkuna čiji ju je sin ubio u Novosibirsku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kazna: godinu dana manja od maksimalne za zločin koji počini tinedjžer. Do presude je došlo nakon javne kampanje da se pravda izvrši, zbog straha da će zločin biti zataškan.

foto: VKONTAKTE

U obraćanju na sudu ubicin otac tajkun i njegova žena Natalija su rekli da Karina nije ni trebalo da dolazi u njihovu kuću jer “nije iz istih društvenih slojeva”. I nije trebalo. Devojka je otišla da bi se videla sa sinom građevinskog tajkuna Igora Konkova samo zato što je on pretio da će se ubiti ako ona ne dođe. Izašla je, a da roditeljima nije javila gde ide.

foto: VKONTAKTE
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.