Barak Obama: AKO ME VOLITE, glasajte za Hilari Klinton! (FOTO)
Foto: Reuters / Jonathan Ernst

podrška pred kraj kampanje

Barak Obama: AKO ME VOLITE, glasajte za Hilari Klinton! (FOTO)

- Nikad nije bilo boljeg muškarca ili žene - ni ja, ni Bil, niko ko je kvalifikovaniji od Hilari Klinton da bude predsednik SAD - rekao je on
Objavljeno:

Kako navodi AFP, njegov govor je dobro uvežban i počinje lavinom komplimenata na račun Hilari Klinton - "Nikad nije bilo boljeg muškarca ili žene - ni ja, ni Bil, niko - ko je kvalifikovaniji od Hilari Klinton da bude predsednik SAD".

foto: Reuters / Jonathan Ernst

Obama često prenosi govor na lični teren povezujući političku budućnost Klintonove sa svojim nasleđem. U jednom od svojih nastupa, Obama je rekao da ga je Hilari Klinton učinila boljim predsednikom ne tražeći ništa za to.

- Tražim od vas ono što sam tražio pre osam godina. Tražim da verujete u vašu sposobnost da donesete promene - rekao je on. Iz Ohaja, Obama ide u Severnu Karolinu, pa u Majami i Džeksonvil, sutra na Floridu i konačno u petak nazad u Šarlot u Severnu Karolinu.

foto: Reuters / Jonathan Ernst

- Dvajt Ajzenhauer je naglašavao kontinuitet sa Ričardom Niksonom 1960. godine a tako i Ronald Regan sa Džordžom Bušom 1988, ali nijedan predsednik nije u svojim apelima bio tako ličan - kaže Leri Sabato, politički analitičar sa Univerziteta u Virdžiniji.

(Espreso.co.rs / B92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.