Poznati britanski teoretičar zavere PRONAĐEN MRTAV U POLJSKOJ! Imao je opasne neprijatelje - tvrdi njegova majka! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

dosije x 2.0

Poznati britanski teoretičar zavere PRONAĐEN MRTAV U POLJSKOJ! Imao je opasne neprijatelje - tvrdi njegova majka! (VIDEO)

Njegova majka misli da je Maks Spirs svojim iteresovanjem i istraživanjem NLO-a i prikrvanja takvih slučajeva, stvorio moćne neprijatelje koji bi ga želeli mrtvog
Objavljeno: 12:49h

Vanesa je medijima, nedavno, rekla da je Maks "otkrivao" koje osobe su "opasane među ljudima iz vlade i sveta zabave".

Maks je sarađivao sa piscima naučne fantastike Madlen Namro i Monikom Duval, za koje se prepostavlja da su takođe bile sa njim u Poljskoj, bio je i školski drug poznatog glumca Orlanda Bluma.

- On je stvorio ime u svetu teoretičara zavera i bio je pozvan da govori na konferenciji u Poljskoj u julu. Odseo je kod žene, koju nije dugo poznavao, i koja ga je pronašla mrtvog na sofi - rekla je Maksova majka Vanesa.

Njegovi prijatelji tvrde da je umro u na kauču u stanu u Varšavi, nakon što je ispovraćao crnu tečnost. Lekari su, međutim, potvrdili da je smrt nastala prirodnim putem i pored toga što obdukcija nije ni bila izvrešana.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.