Zgrabio mi je grudi, bio je kao hobotnica! Šokantne izjave žena urnišu Trampa! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

TRAMPOVE ŽRTVE

Zgrabio mi je grudi, bio je kao hobotnica! Šokantne izjave žena urnišu Trampa! (FOTO) (VIDEO)

Njujork tajms je u sredu objavio ispovest dve žene koje su prvi put javno progovorile o Trampu kao seksualnom predator
Objavljeno: 11:00h

Pružila mu je ruku, on ju je prihvatio, ali zatim nije hteo da je pusti. Umesto toga, počeo je da je ljubi, prvo u obraze, a zatim i u usta.

- To sigurno nije bila neka zabuna, bilo je toliko neprimereno da sam bila besna na samu sebe jer je očigledno mislio da sam toliko beznačajna da sme to da radi - kaže Kruks.

- Ljudi, ne verujte mu - govore i Lidsova i Kruksova, čija se iskustva poklapaju s pričama nekih drugih žena koje su i pre istupale iznoseći detalje Trampovog odnosa prema njima.

foto: Reuters

- Taj članak je fikcija a to što je Njujork tajms krenuo u lažni, koordinirani napad na karakter Trampa na ovakvu temu je opasno - naveo je Trampov viši savetnik za komunikacije Džejson Miler u saopštenju, prenosi Rojters.

Oglasili su se i Trampovi advokati koj traze da "Njujork tajms" povuče juče objavljeni tekst zbog neosnovanih optužbi i povrede ugleda.

Savetnica Trampove rivalke, demokratske kandidatkinje Hilari Klinton u medjuvremenu optužuje Trampa da je lagao tokom debate kada je rekao da nikada nije hvatao ili ljubio žene protiv njihove volje.

Članak "Njujork tajmsa" se "tužno uklapa u sve što znamo o tome kako je Tramp tretirao žne," rekla je Dženifer Palmijeri, prenosi AP.

Ona takodje kaže da taj tekst pokazuje da je "odvratno ponašanje" kojim se Tramp hvali u video snimku objavljenom prošlog petka "vise od reči."

Na pomenutom snimku iz 2005. godine može se čuti Tramp kako kaže da mu njegova slava dozvoljava da ljubi i vata žene, ali je on tokom debate u nedelju negirao da je to ikada uradio bez pristanka neke žene.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.