Ako Tramp pobedi: Putin mu najbolji pajtos, muslimani drhte, a čemu Srbi mogu da se nadaju? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

amerika opet velika

Ako Tramp pobedi: Putin mu najbolji pajtos, muslimani drhte, a čemu Srbi mogu da se nadaju? (FOTO) (VIDEO)

Više od dve decenije SAD vode spoljnu politiku diktata. Pod administracijom netipičnog predsednika, moguće je da se ona pretvori u politiku sporazumevanja
Objavljeno:

Tokom američke izborne kampanje smo imali prilike da čujemo baš svašta, a kandidati su se u nekom trenutku toliko napadali da nikome nije bilo jasno šta se dešava.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Do konačnog izbora predsednika SAD ostalo je manje od dva meseca, a do osmog novembra očekuje se da kampanja postane još žešća.

Tramp ne da ni dolara: Meksiko će platiti zid na granici!

Poslednjih nedelja se dosta govori i piše o zdravstvenom stanju Hilari Klinton, a poslednji u nizu incidenata se dogodio na obeležavanju 9/11.

Kako joj je pozlilo njeno obezbeđenje je gotovo odnelo do automobila, a zvanično saopštenje je da ima upalu pluća i da se ne oseća dobro.

foto: Reuters

Pristalice republikanskog kandidata su ovo jedva dočekale, pa se sada sve više postavlja pitanje da li će ona moći da izdrži kampanju do kraja. Prva debata kandidata zakazana je za 26. septembar, a prema poslednjim istraživanjima za Trampa bi glasalo 45 odsto birača, a za Klintonovu 43 odsto.

Doktor priznao da se malo zaneo kada je napisao da će Tramp biti najzdraviji predsednik ikad!

Trka za mesto u Beloj kući će izgleda biti neizvesna do samog kraja, ali već sada možemo da zamislimo kako bi svet izgledao kada bi pobedio Donald Tramp.

foto: Reuters
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.