TEŠKA NESREĆA U SAD: Muškarac se zaglavio u snežnom nanosu, stradao u požaru! Policija bespomoćna!
10 kilometara severozapadno od Njujorka, Foto: Profimedia

STRAŠNO

TEŠKA NESREĆA U SAD: Muškarac se zaglavio u snežnom nanosu, stradao u požaru! Policija bespomoćna!

Policijska uprava Lil ferija i tužilaštvo okruga Bergen pokrenuli su istragu

Objavljeno:

Muškarac iz Nju Džersija stradao je u požaru nakon što je više puta pokušao da pokrene motor svog terenca dok je pokušavao da izađe iz snežnog nanosa, saopštile su vlasti.

Nešto posle 9 sati u sredu, policija u Little Ferri-u rekla je da su policajci reagovali na izveštaj o zaglavljivanju automobila oko 10 kilometara severozapadno od Njujorka.

Kapetan policije policije Litle Feri Ronald Klajn rekao je u četvrtak za NBC Njuz da su dvojica policajaca pronašla 62-godišnjeg vozača koji je više puta okretao motor i njihao svoju terenca Mazde napred-nazad da bi vozilo izbacio iz snega.

Rekao je da su policajci rekli čoveku da prestane da ubrzava bezuspešno pre nego što su mu rekli da se vraćaju u svoje vozilo da bi pozvali šlep auto. Vraćajući se do svog vozila, policajci su začuli pucketanje i videli kako se terenac zapalio.

Policajci su pokušali da uđu u vozilo, ali je Klajn rekao da su vrata zaključana. Posle nekoliko pokušaja provale u terenac, jedan policajac je na kraju razbio zadnji putnički prozor.

U tom trenutku, Klajn je rekao da je vozilo progutao plamen i dim, prisiljavajući policajce da se povuku na bezbednu udaljenost od terenca.

Ime vozača nije objavljeno, ali je obaveštena njegova porodica, navodi policija.

Policijska uprava Lil ferija i tužilaštvo okruga Bergen pokrenuli su istragu.

(Espreso/NBC Njuz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.