Ludi Bugarin lovi migrante, brutalno ih maltretira, pa sve kači na Fejsbuk! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook/Dinko Valev

Država ga pohvalila

Ludi Bugarin lovi migrante, brutalno ih maltretira, pa sve kači na Fejsbuk! (FOTO) (VIDEO)

Za sebe kaže da "štiti bugarski narod" i vrši "javnu uslugu" svojoj zemlji, preko koje je od 2015. godine prešlo oko 30.000 migranata, ali se skoro nijedan nije zadržao
Objavljeno:

Valev je nabavio i dva oklopna vozila da bi mogao da patrolira kroz nedostupnu okolinu grada Jambola u blizini granice s Turskom, a neretko nesrećne izbeglice juri i na konju!

- Ovo je jedan oblik sporta. A za sportistu ne možete baš da kažete da je nasilan, rekao je Valev i šokirao svet. Što je najgore, proširio je svoje ludilo i na druge: okupio je nekoliko desetina istomišljenika koji zajedno sa njim patrolilraju granicom.

O njegovoj sumanutoj popularnosti govori i činjenica da je pozvan da učestvuje u tamošnjem rijalitiju "Veliki brat" (kako očekivano).

- Zahvaljujem Bogu i svojim obožavaocima na prilici za kupovinu 'mercedesa'. Ja sam ništa bez svojih fanova - rekao je Valev u video-snimku koji je posvetio svojim obožavaocima.

Njegovo ponašanje osudile su skoro sve grupe za zaštitu ljudskih prava u svetu. Na udaru se našla i vlada Bugarske, koja očigledno žmuri na divljanje ovog čoveka.

Da stvar bude crnja, britanski mediji pišu da su Valev i njegovi "osvetnici" dobili podršku bugarskog premijera Bojka Borisova, što dodatno ukazuje na potpuno suludu praksu u državi koja, barem po ovom primeru, ne predstavlja ni "e" od "evropskih vrednosti".

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.