EVROPA IMA 2 SMRTNA NEPRIJATELJA, A TO SU KORONA I ISLAMSKI TERORIZAM: Salvini bez dlake na jeziku i o MIGRANTIMA
Lider italijanske desničarske stranke Liga Mateo Salvini, Foto: EPA/Riccardo Antimiani

iskren

EVROPA IMA 2 SMRTNA NEPRIJATELJA, A TO SU KORONA I ISLAMSKI TERORIZAM: Salvini bez dlake na jeziku i o MIGRANTIMA

Salvini je upozorio i da je italijansko ostrvo Lampeduza preplavljeno ilegalnim migrantima, kao i da se broj terorista i potencijalnih ubica među njima ne zna

Objavljeno:

Lider italijanske desničarske stranke Liga Mateo Salvini izjavio je danas da je nakon napada u Nici i Beču jasno da Evropa ima dva smrtna neprijatelja - virus i islamski terorizam.

"Dosta dobrote i gostoprimstva za sve: danas više nego ikad je potrebna nulta tolerancije prema islamskim fanaticima koji vrebaju u našim društvima, zatvaraju luke, kontrolišu granice, štite našu decu, brane naš identitet", napisao je Salvini na svom Fejsbuku.

Salvini je upozorio i da je italijansko ostrvo Lampeduza preplavljeno ilegalnim migrantima, kao i da se broj terorista i potencijalnih ubica među njima ne zna.

Takođe, on je na svom Fejsbuku napisao i da dok Italijani dobijaju zaključavanje gradova, migranti dobijaju otvorene luke.

"U Italiji se nastavlja katastrofa sa invazijom migranata. Koliko terorista i potencijalnih ubica je među pridošlicama. Da li će vlada nastaviti da tvrdi da stroga migrantska politika koju zastupam predstavlja pretnju?", napisao je Salvini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.