ELENA IMA NAJDUŽE NOKTE NA SVETU! Gajila ih je ŠEST GODINA nećete verovati šta sve može DA RADI S NJIMA! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

NAJDUŽI NOKTI

ELENA IMA NAJDUŽE NOKTE NA SVETU! Gajila ih je ŠEST GODINA nećete verovati šta sve može DA RADI S NJIMA! (VIDEO)

Kad sam bila dete i išla u školu, već sam imala duže nokte od većine odraslih žena – ali moji su učitelji bili prilično tolerantni prema tome.

Objavljeno:

Elena Shilenkova (37) provela je šest godina uzgajajući svoje “bebe” do rekordne dužine kako bi dobila opkladu sa prijateljem koji je rekao da to ne može učiniti.

Rekla je: „Moji nokti su sada najduži koje sam ikada imala, uzgajala sam ih s pažnjom poslednjih šest godina. Sve je počelo od opklade s mojim prijateljem, a sada su svi navikli na moj status ‘dugih noktiju’.

Elena odbija da pliva ​​u moru, igra tenis ili nosi rukavice uprkos niskim ruskim temperaturama – sve zbog svojih noktiju. Ipak, ide u teretanu, kuva, te izvršava svakodnevne aktivnosti poput većine.

Svoje duge nokte obrađuje od tinejdžerskih godina, a sada oseća da je opterećena stalnom strepnjom kako bi se neki mogao slomiti – i često ima noćne more da će se probuditi sa kratkim noktima.

Ona kaže: “Nemam problema sa stvarima koje radim svakodnevno, samo neke stvari radim na drugačiji način od većine ljudi. Na primer, rekla bih da je moj način kucanja malo drugačiji.”

“Samo trebam neprestano kontrolirati sve svoje pokrete … i pokušavam da izbegavam nagle pokrete i staloženo se ‘ponašam’ – nagli pokreti su moj neprijatelj,” kaže Elena.

Dodaje: “Nedostaju mi ​​rukavice – u Rusiji zna biti prilično hladno i moram staviti ruke u džepove.”

Iako se njen odabir dužine noktiju možda neće svideti svima, kaže da ima i pozitivnih i negativnih komentara – posebno starijih ljudi. Ali priznala je da joj neobično dugi nokti donose više muške pažnje.

„Kad sam bila dete i išla u školu, već sam imala duže nokte od većine odraslih žena – ali moji su učitelji bili prilično tolerantni prema tome. Neki [ljudi] kažu tako su cool i traže selfie ili kažu da me poštuju zbog strpljenja,” kazala je Elena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kutak.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.