MISTERIOZNI NESTANAK MELANIJE TRAMP: Šta se desilo, pojavile se i razne teorije?!
Melanija Tramp, Foto: Tanjug / Ap

briga je

MISTERIOZNI NESTANAK MELANIJE TRAMP: Šta se desilo, pojavile se i razne teorije?!

Često se suprotstavi svima

Objavljeno:

Američka prva dama Melanija Tramp gotovo da ne učestvuje u predizbornoj kampanji njenog supruga Donalda Trampa, što je veliki presedan, iako bi njeno prisustvo moglo da privuče bele žene iz predgrađa na birališta, piše CNN.

Često se suprotstavi svima“, rekla je jedna bivša službenica Bele kuće. Kampanji njenog supruga u velikoj meri bi pomoglo prisustvo Melanie, ali dve nedelje pre izbora i bez ikakvih sastanaka, malo je verovatno da će se to dogoditi. Takvo ponašanje je u suprotnosti sa ponašanjem svih drugih savremenih prvih dama, od kojih su mnoge igrale ključnu ulogu u prikupljanju glasova glasačica.

Očekuje se da će se Melanija Tramp pojaviti u Nešvilu u državi Tenesi na poslednjoj predsedničkoj debati, prema zvaničnom rasporedu koji je objavila Bela kuća.

Ovaj potez je odmak od odluke donesene u utorak kada je Trump odustao od Melanije koja ga je predstavljala na skupu u Pensilvaniji, pozivajući na oprez zbog njenog upornog kašlja. Melani je trebalo da bude prvi nastup na velikom događaju od juna 2019. godine i prvi javni nastup od 29. septembra kada je prisustvovala prvoj predsedničkoj debati u Ohaju. Posvećena sinu, Melania Trump se nikada nije osećala prijatno u žiži javnosti i nerado učestvuje u aktivnostima kampanje, otkrio je izvor u Beloj kući. Više voli da ostane kod kuće gde je posvećena sinu Barronu.

Takođe, njeno izuzetno malo učešće u predizbornoj kampanji povezano je sa porodicom kojoj je dijagnostikovana ranije ovog meseca. „Nije mi jasno zašto je kritikuju zbog brige o sebi i sinu, dok su oboje pozitivni na koronavirus“, kaže pomenuti izvor.

Njeno oklevanje da se pridruži kampanji ponekad je izvor velike frustracije za druge učesnike s obzirom na to da je obraćanje Prve dame glasačima u istoriji bio jedan od najefikasnijih načina prenošenja predizborne poruke. „Nije pitanje da li Tramp želi da se pojavi Melanija“, kaže izvor blizak porodici. „Svi u kampanji to žele i trebaju. Ali ona jednostavno ne učestvuje. “Ranije ove jeseni, na pitanje da li će se pojaviti Melania, portparol Trampove kampanje rekao je,„ Prva dama je neverovatno važna za zemlju, predsednika i kampanju.

Razgovaramo sa njenim timom da bismo odlučili koji je najbolji način da se ona uključi u kampanju. "Ali nakon tih reči, Melania nije učestvovala ni u jednom događaju.„ Ona je rok zvezda ". ali sam predsednik nije previše uzbuđen što Melanije nema. "Zna je dovoljno dobro da bi znao da ako ne želi nešto da uradi, nema načina da se predomisli", rekao je izvor iz Bele kuće. uz njeno učešće bili su podjednako uporni. Tada je rekla da joj je prioritet briga o njenom tada desetogodišnjem sinu.

Tada joj se to videlo kroz prste jer se nije pojavila na važnim događajima ili donatorskim večerama. Melaniino mahanje i pozdravljanje birača samo su povremeno bili nešto čemu su se lideri kampanje morali zadovoljiti dok su pokušavali približiti birače ko je i šta je njihov predsednički kandidat, u čemu su prve dame uvek učestvovale. „Rekla nam je„ ne “toliko puta kada smo je zamolili da učestvuje, pa smo vremenom prestali da je pitamo“, rekao je izvor koji je učestvovao u Trampovoj kampanji 2016. Čini se da ova 2020. godina nije ništa drugačija. . "Definitivno bismo voleli da se pojavi. Ona je rok zvezda."

U utorak, nakon naglog otkazivanja Melanie, izvor blizak Prvoj dami rekao je da nije utvrđen tačan datum njenog pojavljivanja.

U sredu je šefica Trumpove kancelarije Stephanie Grisham rekla da Melania Trump u svom kalendaru ima zakazane neke datume. "Ona planira da putuje sa predsednikom, ali i sa sobom, sledeće nedelje", rekao je Grisham, što bi značilo da će se Melania ipak pridružiti kampanji nedelju dana ili manje pre izbora. Ali možda je premalo vremena da se zaista nešto promeni. Nijedan solo intervju „Mnogo Amerikanaca je već glasalo, ali kao što smo videli, odziv je veoma važan“, rekla je Kate Andersen Brover, autorka knjige „Prve žene: milost i moć modernih američkih prvih dama“. i moć modernih američkih Prvih dama “. Tako da mislim da nije kasno za nju da izvrši bilo kakav uticaj ako se pojavi sada. To bi moglo ohrabriti one Trampove glasače koji mu više nisu toliko simpatični kao na početku. “Ali Brover takođe priznaje da je odsustvo Prve dame iz kampanje sjajan presedan.“ Jedini savremeni primer takvog ponašanja je slučaj Jackie Kennedi, koja je bila trudna . S obzirom na to da je prethodno imala problematične trudnoće, nije učestvovala u kampanji 1960. godine. Ali davala je intervjue i pozirala za novine kad god je mogla. "Melania Trump nije dala nijedan solo intervju ni za jedan američki list tokom boravka u Beloj kući.

Njen poslednji značajni TV intervju dogodio se pre više od dve godine." Intervjui su isti kao i učešće u kampanji, "rekao je jedan bivši član tima Bele kuće." Izbirljiva je oko toga šta želi i kada i zašto nešto radi.

Nije da javnost nije zainteresovana, već da ne želi da učestvuje. “Kada se vremenom pojavi u kampanji, izabrano vreme nastupa biće slično onom koje je izabrala 2016. godine, kada je bio njen najduži govor održanoj u Bervinu u Pensilvaniji, samo pet dana pre izbora, nakon što je mesecima ranije izbegavala kampanju, pozivajući se na komunikaciju i govoreći: „Moramo naći bolji način da razgovaramo jedni s drugima“. kada je održala najduži govor u Bervinu u Pensilvaniji, samo pet dana pre izbora, nakon što je mesecima izbegavala kampanju.

Zatim se u svom govoru osvrnula na samu komunikaciju i rekla: „Moramo naći bolji način da razgovaramo jedni s drugima“. kada je održala najduži govor u Bervinu u Pensilvaniji, samo pet dana pre izbora, nakon što je mesecima izbegavala kampanju. Zatim se u svom govoru osvrnula na samu komunikaciju i rekla: „Moramo naći bolji način da razgovaramo jedni s drugima“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutranji hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.