KINA SE BRUTALNO RUGA DONALDU TRAMPU posle saznanja da ima koronu!
Inače, Donald Tramp od početka epidemije koronavirus naziva kineskim virusom, zbog čega je pretrpeo velike kritike za nacionalizam i rasizam, Foto: EPA-EFE/ MICHAEL REYNOLDS

umesto podrške kritike

KINA SE BRUTALNO RUGA DONALDU TRAMPU posle saznanja da ima koronu!

Kineski novinar Hu Ksijin, glavni urednik državnom tabloida Global Tajms i saveznik kineskog predsednika Ksi Đipinga, izjavio je da Donald Tramp ''plaća cenu'' kockanja sa epidmijom izazvanom koronavirusom.

Objavljeno:

Svetom je odzvonila vest da su predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp (74) i prva dama Melanija (50) pozitivni na koronavirus. Na ovu vest nije ostao imun ni novinar iz Kine, Hu Ksijin.

On je na društvenoj mreži Tviter napisao da predsednik Tramp i prva dama plaćaju cenu za njegovu kocku sa COVID-19. Kako je istakao, vest pokazuje ozbiljnost američke epidemiološke situacije. To će nametnuti negativan imidž Trampu i Sjedinjenim Američkim Državama, a uticaće negativno i na njegov reizbor na mestu predsednika''.

Iako Hu Ksijin nije deo državne administracije Kine, Global Tajms su deo mreže državnih ureda koji objavljuju propagandne vesti u ime kineske komunitičke partije, prema rečima The Sun-a.

Bonus video:

(Espreso/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.