ČUVENI GLUMAC SKAKAO OD SREĆE KAD JE ČUO DA TRAMP I MELANIJA IMAJU KORONU: Ovo je ŠOKIRALO ceo svet!
Dominik Vest, Foto: Profimedia

užasno!

ČUVENI GLUMAC SKAKAO OD SREĆE KAD JE ČUO DA TRAMP I MELANIJA IMAJU KORONU: Ovo je ŠOKIRALO ceo svet!

"Mislim da je Tramp katastrofa za Ameriku i svet", reako je glumac

Objavljeno:

Gledaoci "Dobrog jutra" u Britaniji danas su bili naoružani dok je glumac Dominic Vest priznao da je „skočio od sreće“ nakon što je čuo dijagnozu koronavirusa Donalda Trumpa.

50-godišnja zvezda "Affair" and "The Wire" nije umanjila njegove reči kada je voditeljka Kate Garravai zatražila njegov pogled na šok pozitivan rezultat američkog predsednika.

Govoreći iz svog doma u Viltshireu, Dominic je rekao: „Pa, malo sam skočio u vazduh od radosti.

Rekao je da je to što jeste "i mislim da je fraza" ono što se okolo dogodi, to se i dogodi ". Nadam se samo da to neće ometati njegovo biranje van funkcije, to je sve."

Kate mu je dala priliku da razjasni svoje reči, nagoveštavajući da želi Trampu dobro na ličnom nivou, ali možda oseća da postoji element karme nakon što je predsednik umanjio virus ranije tokom godine.

Ali Dominic je stao i nastavio: "Nisam njegov obožavatelj, kao što verovatno možete reći, i nadam se samo da će Biden ostati zdrav i da će što pre dobiti mesto predsednika".

"Mislim da je Tramp katastrofa za Ameriku i svet", reako je glumac.

Dodao je da se nada da će dijagnoza naterati Trampove pristalice da virus shvate ozbiljnije.

Tragična situacija naterala je neke gledaoce da smatraju Dominikove reči netaktičnim dok je razgovarao sa Kate.

Jedan je pitao: „Kako se @PrincesTrust može pomiriti s tim što je @DominicVest pokrovitelj kad je upravo izrazio takvu radost zbog toga što je neko uhvatio smrtonosni virus .. dok je razgovarao sa nekim kome je muž skoro umro! ???“

Glumac nije bio jedina osoba koja se obradovala vestima kojima je Tramp bio nezadovoljan - trolovi su nabacivali predsednika zloupotrebom na mreži.

Korisnici Tvitera takođe su predsedniku rekli da „pokuša da pije belilo“ u odnosu na to kada je Tramp predložio ubrizgavanje pacijenata sa dezinficijensom za lečenje smrtonosnog virusa.

Neki ljudi na mreži nazvali su dijagnozu „prvim dobrim vestima 2020.“ - sa samo 32 dana do predsedničkih izbora.

Još jedna osoba je tvitovala: „Čekamo da vidimo kako pijete izbeljivač. #TrumpHasCovid“

Jedan korisnik je rekao: "Da ne bude zloban ili nešto slično, ali nadam se da će umreti."

Verifikovani korisnik Majkl Bonfiglio objavio je na Tviteru: „Nadam se da je Trampova dijagnoza probudila njegove pristalice u stvarnosti pandemije, a takođe i da ga tera da pati i umire“.

Aktivistkinja socijalne pravde Emili Gorcenski rekla je svojim sledbenicima od 87.000: "Trebali bismo biti zabrinutiji nego što jesmo ako Donald Trump umre od COVID-a. Na primer, smatrajte da Hag nikada neće dobiti svoju priliku."

Drugi je rekao: "Donald, ne brini. Treba samo da ubrizgaš belilo. „Kao čudo, nestaće. „Misli i molitve“.

Američki predsednik ranije je predložio ubrizgavanje pacijenata sa Covid dezinficijensom da ubije virus - komentar koji je naišao na široku kritiku medicinskih stručnjaka.

Ranije u vezi sa GMB, dr Hilari Jones rekla je da je predsednik u 90 puta većem riziku od ozbiljnih posledica ili da umre od bolesti nego 18-godišnjak, navodeći kao uzrast svoju starost, pol i težinu.

Predsednik Trump je bio pozitivan na koronavirus zajedno sa prvom damom Melanijom - i zarekao se: "Zajedno ćemo to proći." 74-godišnjak je najavio pozitivne rezultate, nekoliko sati nakon što je otkriveno da je njegov najbolji pomoćnik pozitivan na COVID.

Tramp je otkrio da će on i Melanija ostati u karantinu - u onome što bi moglo odbiti njegovu kampanju sa samo 32 dana do predsedničkih izbora.

„Večeras smo @FLOTUS i ja bili pozitivni na COVID-19“, objavio je Trump u petak ujutru.

„Odmah ćemo započeti postupak karantina i oporavka. „Zajedno ćemo to proći!“ dodao je on.

Dolazi nakon što je Hope Hicks - jedan od njegovih najbližih savetnika - u sredu testirala na virus pozitivno.

Tramp je napisao: „Nada Hicks, koja je toliko radila, a da nije napravila ni malu pauzu, upravo je imala pozitivan test za Covid 19. Užasno!

"Prva dama i ja čekamo rezultate testova. U međuvremenu započinjemo proces karantina!".

Kaileigh McEnani, sekretar za štampu Bele kuće, rekla je da je "snaga cele države u predsedniku".

Novinari su u četvrtak otkrili Hiksovu pozitivnu dijagnozu, koja je navodno došla u sredu. Tramp je u početku rekao „ne znam“ da li će on i Melanija staviti karantin, ali je kasnije na mreži potvrdio da to čine.

Produženi period karantina mogao bi da omete Trampovu predizbornu kampanju sa samo 32 dana do izbora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / thesun.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.