DRUŠTVENE MREŽE SE ZAPALILE ZBOG SNIMKA STAROG DVA DANA: Pogledajte šta je Tramp radio Bajdenu!
Donald i Melanija Tramp, Foto: Printscreen/Youtube

RUGANJE

DRUŠTVENE MREŽE SE ZAPALILE ZBOG SNIMKA STAROG DVA DANA: Pogledajte šta je Tramp radio Bajdenu!

Tramp se koronavirusom verovatno zarazio preko svoje savetnice Hope Hicks koja je pozitivna na covid-19

Objavljeno:

Svet je jutros obišla vest da su Donald Tramp i njegova supruga Melanija, pozitivni na covid-19. Mnogi su se odmah prisetili da je američki predsednik izrekao pregršt obmanjujućih i neodgovornih činjenica o koronavirusu otkako je počela pandemija.

Zadnje je izrekao na debati protiv demokratskog predsedničkog kandidata Džo Bajdena u utorak naveče. Ponovo je sa skepsom govorio o učinkovitosti nošenja zaštitnih maski te se besramno rugao Bidenu.

Na pitanje voditelja dovodi li u pitanje učinkovitost maski, rekao je:

- Ne, mislim da su maske u redu. Mislim, imam ja masku ovde. Stavim je, znate, kad mislim da je trebam, rekao je Trump pa se okomio na Bidena:

- Ne nosim maske poput njega. Svaki put kad ga vidite on ima masku. Čak i kada je udaljen od nekoga 60 metara on će staviti na lice najveću masku koju ste ikada videli.

Tramp se koronavirusom verovatno zarazio preko svoje savetnice Hope Hicks koja je pozitivna na covid-19. Zasad nije poznato ko će sve morati u samoizolaciju nakon što je Tramp dobio pozitivan test na koronu.

foto: Tanjug / Ap

CNN-ov dopisnik za zdravstvena pitanja Sanjay Gupta istaknuo je da će se i Biden morati testirati bez obzira na to što je verovatno bio fizički dovoljno daleko od Trumpa tokom debate.

- Znam da su ušli u studio s različitih strana, verovatno nisu bili blizu jedan drugog, ali moraće se testirati svejedno. Svi članovi osoblja izborne kampanje takođe. Bit će kritično, rekao je Gupta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.