Dan nakon horora u Minhenu: U pucnjavi 10 žrtava, među njima dvoje sa Kosova, napadač izvršio samoubistvo (FOTO) (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Reuters, AP

PUCNJAVA U MINHENU

Dan nakon horora u Minhenu: U pucnjavi 10 žrtava, među njima dvoje sa Kosova, napadač izvršio samoubistvo (FOTO) (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Devet osoba je ubijeno, a 16 ranjeno u napadu u tržnom centru u Minhenu, izjavio je šef policije tog nemačkog grada Hubertus Andre i dodao da je nađeno i telo napadača koji je izvršio samoubistvo.
Objavljeno: 12:01h

Poginulo je i dvoje građana Kosova koji su živeli u Nemačkoj, objavili su prištinski mediji. Prema informacijama koje zvanično još nisu potvrđene ubijeni su Armela Segaši i Dijamant Zabrđa.

Ubistvo Segašijeve je potvrdio njen brat, koji je tražio pomoć i informacije o svojoj sestri, dok je ubistvo Zabrđe na Fejsbuku objavio njegov stric.

Ministarstvo inostranih poslova Kosova još nije zvanično objavilo potrvdu o ovim ubistvima

foto: AP

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pripadnici specijalnih anti-terorističkih policijskih snaga i dalje istražuju da li je bilo još napadača u tržnom centru Olimpija. On je dodao da su motivi napada "potpuno nejasni", da je napadač živeo u Minhenu i imao dvojno državljanstvo, ali i da je prerano reći da je u pitanju teroristički napad kako je to sinoć karakterisao Fransoa Oland, jer je moguće da je napad "delo poremećene osobe".

Običan dan u tržnom centru se pretvorio u horor (VIDEO)

Motivi napada su "potpuno nejasni", rekao je šef policije na konferenciji za štampu i precizirao da je napadač živeo u Minhenu i da je imao dvojno državljanstvo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.