UMRLA JE NEKAD NAJOMRAŽENIJA ŽENA NA SVETU: Prvo su je optužili za PEDOFILIJU, a posle se UDALA za njega!
Meri Kej Letorno, Foto: Youtube printscreen

grozne stvari je činila

UMRLA JE NEKAD NAJOMRAŽENIJA ŽENA NA SVETU: Prvo su je optužili za PEDOFILIJU, a posle se UDALA za njega!

Tajnu vezu razotkrio je njen suprug kada je pronašao dečakovo ljubavno pismo te je sve prijavio policiji.

Objavljeno:

Meri Kej Letorno, učiteljica iz Sijetla koja je 1997. godine osuđena za silovanje 13-godišnjeg učenika, za kojeg se kasnije udala, umrla je od raka.

Letorno je umrla u ponedjeljak u krugu porodice, a sa njom je bio i njen bivši učenik i bivši suprug Vilo Fualau, koji je poslednjih mesec dana brinuo o njoj. Letorno je imala 34 godine kada je priznala krivicu za silovanje tada 13-godišnjeg Falaua.

Njihova zabranjena ljubavna priča godinama je punila novinske stupce. Par se prvi put sreo kada je Falau kao osmogodišnjak došao u njen razred u školi u Sijetlu, a u seksualne odnose stupili su četiri godine kasnije.

Tajnu vezu razotkrio je njen suprug kada je pronašao dečakovo ljubavno pismo te je sve prijavio policiji. Oni su ispitali dečaka i uhapsili Letorno. Vilo je bio uz Letorno, koja je u međuvremenu saznala da je trudna, kroz celi sudski proces.

Letorno je bila u braku sa prvim suprugom i majka četvoro dece kada je osuđena za silovanje mladića. Priznala je krivicuu po dve točke optužnice za silovanje drugog stepena davne 1997. godine i slovno je kažnjena na sedam godina zatvora.

Nakon šest meseci provedenih u zatvoru pomilovana je uz objašnjenje da u to vreme nije viđala Falaua, koji je bio tek 1,5 godina stariji od njenog najstarijeg sina. Ali, mesec dana kasnije, policija ih je uhvatila u seksualnom činu u automobilu.

Vraćena je u zatvor jer je prekršila uslovnu kaznu te je morala odslužiti zatvor do kraja. Tada je već bila trudna sa drugim detetom iz veze s maloletnikom, a porodila se u zatvoru.

Njihovu ćerku Odri rodila je nakon prvog hapšenja, a Džordžija se rodila iza rešetaka. O curicama se brinula majka Faalaua dok Letourno nije puštena iz zatvora.

Nakon svega Falau je bio prisiljen napustiti školu i polako je padao u depresiju. Priznao je da se jedno vreme borio s alkoholizmom.

- Nisam imao ničiju podršku. Moji prijatelji mi nisu mogli pomoći jer nisu znali kako je to biti roditelj, imali smo tada 14-15 godina, ispričao je u jednom intervjuu.

- Čudim se da sam nakon svega živ, prošao sam kroz jedno vrlo mračno razdoblje života, kazao je.

U jednom od svojih poslednjih intervjua Mari Kej i dalje je tvrdila da nije promenila mišljenje te da nije znala da je počinila krivično delo. Par se oženio 2005. godine nakon što je ona puštena iz zatvora. Ali, Falau je podneo zahtev za razvod 2017. godine nedugo pre 12. godišnjice njihovog braka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.