MANIJAK SE PRERUŠIO! Obukao haljinu i stavio periku pa krenuo da SILUJE DEVOJČICU
Mark Braun u akciji, Foto: Printscreen

silovatelj

MANIJAK SE PRERUŠIO! Obukao haljinu i stavio periku pa krenuo da SILUJE DEVOJČICU

Devojka nije ni znala da je neko prati sve dok je nije napao i silovao.

Objavljeno:

Mark Braun (30) odeven u crnu haljinu i periku duge srebrne kose ulovljen je na kameri kako izleće iz svog stana kako bi napao tinejdžerku koja je u tom trenutku džogirala ispred njege kuće.

Braun je od ranije poznat policiji te se nalazi u registru seksualnih predatora. Napad se dogodio u septembru 2019. godine, a snimak koji pokazuje strašan obim zločina koji je počinio prikazana je na njegovom suđenju u Londonu.

Istraga je pokazala da je Braun, odeven u haljinu i kožnu jaknu, zapazio žrtvu i izleteo iz stana dok je periku stavio na sebe trčeći da sustigne devojku koju je odlučio da napadne.

Devojka nije ni znala da je neko prati sve dok je nije napao i silovao. Policiji je kazala kako je videla da njezin napadač ima dugu, srebrnu kosu. Detektivi su tokom istrage pronašli snimak na kojoj se vidi kako Braun izleće iz stana i prati devojku. Upravo to je bio jedan od glavnih dokaza na suđenju, prenosi Dejli Mejl.

- Braun je opasan seksualni predator i zadovoljan sam što je porota poverovala dokazima koje smo pronašli protiv njega - izjavio je detektiv Giaš Udin i dodao: - Braun je bio u zasedi prerušen i čekao spreman da napadne.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.