ŠTA JE OVO? ZELENSKI JE HTEO DA GA ZARAZE KORONOM IZ OVOG RAZLOGA: To nije kuga ljudi, to je obična infekcija!
Zelenski hteo da ga zaraze koronom, Foto: Sky News/youtube/printscren

AU!

ŠTA JE OVO? ZELENSKI JE HTEO DA GA ZARAZE KORONOM IZ OVOG RAZLOGA: To nije kuga ljudi, to je obična infekcija!

U Ukrajini je od korone zaraženo više od 27.000 ljudi, a preminulo je oko 797 bolesnika

Objavljeno:

Da bi ohrabrio svoje građane, predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski je hteo da ga zaraze korona virusom. Svojim pomoćnicima je kazao da hoće da se zarazi koronom i da ga izoluju u kabinetu da pokaže građanima da je to infekcija, a ne kuga.

- Smatrao sam da narod treba da se oslobodi straha i depresije jer je atmosfera bila strašna i mnogi su pomislili da će svi pomreti - kazao je predsednik Zelenski.

Međutim, u predsedničkoj administraciji Ukrajine avanturističku ideju Zelenskog nisu prihvatili i kazali su mu da bi to bilo preterivanje.

Najverovatnije da bi Zelenski teško našao lekara koji bi hteo namerno da ga zarazi.

- Verujem da bi mi porodica oprostila i verovatno bi kazali da sam ludak i u principu bi bili u pravu - kazao je Zelenski.

U Ukrajini je od korone zaraženo više od 27.000 ljudi, a preminulo je oko 797 bolesnika. Da bi se efikasnije lečili oboleli od korone Zelenski je potpisao zakon o obaveznom testiranju svih koji imaju simptome bolesti kao i onih koji su sa njima bili u kontaktu. Takođe, obavezno moraju da se testiraju svi pripadnici oružanih snaga Ukrajine kao i policija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.