Zakorači, ako smeš! 10 najjezivijih mostova sveta! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

Opasna ruta

Zakorači, ako smeš! 10 najjezivijih mostova sveta! (VIDEO)

Zaista je jezivo i pogledati snimke sa ovih mostova, a kamoli preći ih. Ovo je 10 najopasnijih, najčudnijih mostova, a mi vas vodimo u "vožnju" njima.
Objavljeno: 09:37h

Lankavi nebeski most, Malezija Ako hoćete da vidite neverovatnu krivudavu konstrukciju na nebu, onda je Lankavi most za vas. Nalazi se na visini od 660m, a dugačak je 220m i pruža krivudavo iskustvo koje će neke oduševiti, a neke onesvestiti.

Rojal Džordž most, Kolorado Ovo je most koji će vam pokazati na šta je sve spreman ljudski rod. Most se nalazi na visini od skoro 1000m i napravljen je 1929. godine. Zaista je neverovanto videti tako star most tolikih džinovskih proprcija. Pogled sa ovog mosta je zaista zastrašujuć.

Stakleni pešački most, Kina Ovo je definitivno najstrašnji most na svetu. Pošto je konstruisan od stakla, most pruža prolaznicima pogled sa 1400m. Nekim ljudi ne mogu ni da pređu normalno preko ovog mosta, već moraju da puze jer je količina straha koja se javlja na njemu neverovatna.

Atlantik most, Norveška Ovo je sigurno najluđi most na ovoj listi. Njegov krivudavi dizajn ga čini da bude jedan od najlepših mostova na svetu preko kojeg vozači jedva čekaju da prođu. Međutim, ovaj most takođe ima svoje opasnosti. Pošto se nalazi tako blizu vode, morski talasi predstavljaju veliku pretnju po vozače.

(Espreso.co.rs/Muškimagazin)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.