DRAMA SE NASTAVLJA! PRINC VILIJAM OGORČENO PORUČIO: Ne želim više ni ruku da pružim Hariju!
Foto: AP

drama u kraljevstvu

DRAMA SE NASTAVLJA! PRINC VILIJAM OGORČENO PORUČIO: Ne želim više ni ruku da pružim Hariju!

- Ceo život sam grlio brata, sad to više ne želim učiniti. Sada smo zasebni entiteti -

Objavljeno: 19:08h

Nakon što se proširila vest kako se princ Hari (35) i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (38) povlače s kraljevskih dužnosti, cela porodica je razočarana.

Princ Vilijam priznao je kako je očajnički tužan, jer je bliska veza između njega i Harija sada prekinuta, piše "Daily Mail".

William je rekao kako nije u stanju svom bratu čak ni pružiti ruku.

- Ceo život sam grlio brata, sad to više ne želim učiniti. Sada smo zasebni entiteti - dodao je vojvoda od Kembridža, vidno frustriran što mu brat želi postati finansijski nezavisan. Međutim, ipak se nada da će doći vreme kada će Hari i Megan još jednom 'pevati s iste stanice'.

Kraljica Elizabeta (93) takođe je zabrinuta. U subotu je najavila ultimatum kako se u 72 sata napetosti u porodici moraju rešiti. Pregovaraće s prinčevima Vilijamom, Harijem i Čarlsom (71). Od Megan se očekuje da se pridružiti raspravi putem konferencijskog poziva iz Kanade.

- Nema nagoveštaja da će biti kažnjeni ili lišeni svog kraljevskog statusa. Svi samo žele pronaći pravo rešenje - rekao je izvor blizak porodici.

Navodno je jedne večeri, nakon što su Kejt i Vilijam poslali svoju decu na spavanje, Hari krenuo sa svojim govorom, koji je potpuno šokirao vojvotkinju i vojvodu od Kembridža. Za to vreme Megan je sedela pored Harryja s kamenim izrazom lica, tvrde britanski mediji. Kejt i Vilijam su mu navodno rekli da im nije problem pružiti više podrške Megan, a Kjet je čak sledećeg dana došla na njihova vrata s buketom cveća.

Podsetimo, sve je kulminiralo ispovešću princa Harija u dokumentarcu 'Harry & Meghan: An African Journey', koji je sniman za vreme njihove afričke turneje pre mesec dana. Megan je otkrila da su je prijatelji upozorili kad se udavala u kraljevsku porodicu da će joj britanski tabloidi uništiti život, a Hari je rekao da mu je potreban stalan fokus kako bi se nosio sa stresom i pritiscima svog života.

Princ Hari tako je progovorio i o svojem mentalnom zdravlju te o zategnutom odnosu s bratom Vilijamom.

- Neizbežno je doživeti sukobe kada ste deo ove uloge, ove porodice i kada ste pod pritiskom javnosti. Ali, mi smo braća i uvek ćemo biti. Trenutno svaki od nas ima drugačiji put, ali ja ću uvek biti tu za njega, kao što znam da će on biti za mene - rekao je Hari i potvrdio da s bratom nije više toliko blizak.

Dodao je kako se ne viđaju toliko često kao što su pre navikli, ali kako je to zbog novih obaveza. Kaže kako su jako zauzeti, ali da ga neizmerno voli i ceni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.