DVOJICA TINEJDŽERA IZBODENI NOŽEVIMA! Kupovali poklone za Božić, pa iskasapljeni PRED SVIMA
Foto: Printscreen/jutjub

jezive scene

DVOJICA TINEJDŽERA IZBODENI NOŽEVIMA! Kupovali poklone za Božić, pa iskasapljeni PRED SVIMA

Pojačano je prisustvo policije u "Bullingu", uključujući naoružane policajce

Objavljeno:

Naoružana policija je uletela u Božićni market na otvorenom nakon što je dvoje tinejdžera izbodeno u stravičnom napadu ispred zapanjenih kupaca. Dvoje tinejdžera ostavljeno je sa teškim povredama nakon što su ih izboli pred zgroženim kupcima u Birmingemu.

Naoružana policija požurila je danas oko 15.34 sati u tržni centar "Bulring", posle izveštaja o "neredima". Napad se dogodio u blizini "Bulring" otvorenog marketa, koji bi bio prepun kupaca uoči Božića.

Policija je postavila traku ispred "Nandoa" i "Burger Kinga" dok su dvojica tinejdžera hitno prevezeni u bolnicu. Policija Zapadnog Midlenda izjavila je u saopštenju:

- Policajci su pozvani da izveste o neredima u Bulringu. Pozvali su nas nešto posle 15:30 sa izveštajima o povređenima u blizini zadnjeg ulaza u "Selfridges". Dvoje ljudi je zadržano zbog zadobijenih povreda za koje se ne smatra da su opasne po život.

- Pojačano je prisustvo policije u "Bullingu", uključujući naoružane policajce, dok mi pokušavamo da utvrdimo šta se dogodilo i da nađemo one koji su umešani u napad.

- Svako ko ima bilo kakve informacije može da nas kontaktira putem Live Chat-a ili da nazove 101.

Hitna pomoć u Vest Midlandsu je saopštila:

- Pozvani smo u 15:34 u tržni centar "Bullring" u Birmingemu radi izveštaja o napadu. Na lice mesta smo poslali naš tim HART-a, dva vozila hitne pomoći i tri policijska vozila. Po dolasku, snage su pronašle dvojicu povređenih, obojicu tinejdžera. Oni su prevezeni u bolnicu zbog teških povreda i odvedeni su u bolnicu na dalje lečenje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.