PIJANI RUS POKUŠAO JE DA OTME AVION, pogledajte snimak njegovog HAPŠENJA! (VIDEO)
Hapšenje je dokumentovano na telefonima putnika!, Foto: Printscreen / Facebook

strašno

PIJANI RUS POKUŠAO JE DA OTME AVION, pogledajte snimak njegovog HAPŠENJA! (VIDEO)

Avion je poleteo iz sibirskog grada Surguta u 12:55 po lokalnom vremenu, ali 15 minuta nakon poletanja avion je nenadano promenio smer

Objavljeno: 09:30h

Putnički avion ruske aviokompanije Aeroflot jučer je prisilno sleteo na letu Surgut - Moskva, nakon što je jedan pijani putnik pokušao da otme vozilo!

Ruski mediji pišu kako je reč o 41-godišnjem Pavelu S., starom policijskom poznaniku već osuđivanom zbog krađe, zlouporabe droga i huliganizma. Na društvenim mrežama objavljen je snimak njegovog hapšenja u avionu.

Avion je poleteo iz sibirskog grada Surguta u 12:55 po lokalnom vremenu, ali 15 minuta nakon poletanja avion je nenadano promenio smer.

FlightRadar24 prikazao je podatke o vazdušnom saobraćaju na kojima se vidi odstupanje od zadate rute aviona!

Glasnogovornik ruskog Nacionalnog antiterorističkog odbora (NAC) kazao je kako je avion preusmeren nakon zahteva jednog putnika. Pilot je zatim krenuo prema Hanti-Mansijsku, gdje je i sleteo u 14:18 po lokalnom vremenu.

Kompanija Aeroflot poslala je druge avione kako bi omogućila putnicima da nastave svoj put prema Moskvi. Prema ruskom zakonu, za otmicu aviona predviđena je kazna zatvora u trajanju do 8 godina ili do 12 godina ako je počinitelj bio naoružan ili ako je pretio nasiljem.

BONUS VIDEO:

Zadruga 2 - Luna i Marijana žestoka svađa - 23.01.2019.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.