ŠTA SE DESILO S MELANIJOM TRAMP?! Svet bruji o DVOJNICI prve dame SAD! Ide ruku pod ruku s Trampom, ali kad je vidite shvatićete zašto je svi zovu LAŽNA MELANIJA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

da li je ovo moguće?!

ŠTA SE DESILO S MELANIJOM TRAMP?! Svet bruji o DVOJNICI prve dame SAD! Ide ruku pod ruku s Trampom, ali kad je vidite shvatićete zašto je svi zovu LAŽNA MELANIJA! (FOTO)

Dvojnica Melanije Tramp se vratila

Objavljeno: 20:47h

Dvojnica Melanije Tramp se vratila.

Prva dama Sjedinjenih država nedavno je sa suprugom, američkim predsednikom Donaldom Trampom, bila na putovanju u Ohajo, a tamo je stigla u čudnom izdanju. Ubrzo je oživela stara teorija o dvojnici koja je menja kad se njoj ne da ići negde s Trampom.

Tokom dana Melanija je nosila beli sako i suknju te crnu košulju s belim tačkicama, no korisnici Twittera primetili su da se Melanija koja je izašla iz aviona i ona koja je kasnije hodala uokolo s Trampom prilično razlikuju.

- Boja kose nije ista, razdjeljak im nije isti. Nemaju istu košulju ni ovratnik na sakou. Druga Melania nema logo na naočalama. Ova iz aviona je deblja deset kilograma - brujale su društvene mreže.

Primećeno je i da "dvojnica" ima šire lice od Melanije koju inače gledamo te da je srdačnija u pozdravljanju ljudi.

Prve glasine o dvojnici pojavile su se pre deset meseci. Sumnju je pobudilo njeno pojavljivanje s Donaldom u dvorištu Bele kuće, tokom kojeg je Donald govorio o uraganu koji je pogodio Puerto Rico i nuklearnom dogovoru s Iranom. Melanija je za to vreme šutke stajala pored njega, dok su joj pola lica prekrivale sunčane naočale. Twitterašima je posebno čudan njen nos koji je bio šiljat kao inače, ali mnogo veći.

BONUS VIDEO:

Bili smo u stanu u kom je nekada živela književnica Desanka Maksimović! Pogledajte kako smo se proveli!

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.