Štikle o kojima većina žena može samo da SANJA, Melanija nosi kada radi u BAŠTI: Od njihove CENE će vam se zavrteti u glavi (FOTO)
Foto: Reuter/Chris Wattie

MODERNA BAŠTOVANKA

Štikle o kojima većina žena može samo da SANJA, Melanija nosi kada radi u BAŠTI: Od njihove CENE će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Melanija ima zavidnu kolekciju ovih skupocenih cipela

Objavljeno: 12:01h

Donald i Melanija Tramp su prekjuče u Beloj kući ugostili kenijskog predsednika Uhuru Kenijata i njegovu suprugu Margaret.

Prva dama SAD-a dočekala je goste u još jednoj besprekornoj kombinaciji s dizajnerskim krpicama.

Nosila je predivnu cvetnu suknju modne kuće Valentino od 3.378 evra, što je više od 398.785 dinara, nežnoružičastu usku majicu i štikle s prepoznatljivim crvenim đonom dizajnera Kristijana Lobutina, čija je cena oko 600 evra.

I dok većina žena može samo da mašta o Lobutinkama, Melanija ima zavidnu kolekciju ovih skupocenih cipela pa joj nije problem u njima, recimo, da okopava baštu. A to se juče i zaista dogodilo.

Lobutinke u kojima je Melanija sadila drveće u bašti
Lobutinke u kojima je Melanija sadila drveće u bašti foto: Reuter/Chris Wattie

Nakon dočeka gostiju, usledila je ceremonija sađenja stabla u dvorištu Bele kuće tokom koje se Melanija vešto prihvatila lopate i zakoračila u zemlju sa svojim potpeticama od 12 centimetara.

Skupocen autfit za baštovanstvo
Skupocen autfit za baštovanstvo foto: Reuter/Chris Wattie

Očekivano, zbog njenog autfita za baštovanstvo, pošteno su joj se narugali na društvenim mrežama gde su joj ukazali na to da štikle nisu obuća za kopanje, dok je i sama Melanija na svom Tviteru objavila fotku s događaja i napisala samo da joj je bila čast da posadi drvo u bašti bele kuće.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.