KIM KARDAŠIJAN SVI VOLE DA OSUĐUJU: Kada čujete zašto se sastala sa TRAMPOM, možda ćete promeniti mišljenje!
Foto: AP

lep gest

KIM KARDAŠIJAN SVI VOLE DA OSUĐUJU: Kada čujete zašto se sastala sa TRAMPOM, možda ćete promeniti mišljenje!

Ona je iskoristila svoj uticaj za odličnu svrhu!

Objavljeno:

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest posetila je predsednika Donalda Trampa zbog razgovora u ime žene koja služi doživotnu kaznu zatvora zbog trgovine drogom. Kardašijan Vest je zatražila pomilovanje Alis Meri Džonson (63), koja je osuđena po osam tačaka optužnice koje se odnose na krijumčarenje kokaina i provela više od dve decenije u zatvoru, prenela je agencija AP.

Alis je bila samo "telefonska mula" koja je prosleđivala poruke među dilerima, tada je osuđena prvi put, za nenasilni prekriđaj, na neverovatnu doživotnu kaznu!

Slučaj Džonsonove privukao je pažnju Kim Kardašian koja je smatrala da je to nepravda. Angažovala je svog advokata Šona Holija da pomogne u slučaju.

Rijaliti zvezda je zatim mesecima pregovarala sa Trampovim zetom Džerdom Kušnerom, čiji je program o rehabilitaciji zatvorenika kasnije odobren od strane poslanika. Kušner je priznao da je Kardašijan ubrzala proces.

Jedan od advokata Džonsonove rekao je da je nekadašnji predsednik SAD Barak Obama odbio zahtev da pomiluje Alis Meri Džonson, međutim razlozi nisu poznati, dodaje AP. Tramp je na društvenoj mreži Tviter potvrdio sastanak i postavio fotografiju njih dvoje u Ovalnoj kancelariji Bele kuće. - Odličan sastanak sa Kim Kardašijan danas, razgovarali smo o zatvorskim reformama i kažnjavanju - naveo je Tramp na Tviteru.

Tramp je prethodno 11. marta zatražio strože kazne za trgovcedrogom, uključujući moguće smrtne kazne. Američki predsednik je rekao da zemlje kao što je Singapur imaju manje problema sa zavisnošću od droga jer oštrije kažnjavaju dilere.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC.com/agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.