KARDAŠIJANKA ISPROZIVALA TRAMPA: Moja ćerka bi bila bolja od njega, s njim više nismo bezbedni!
Foto: Reuters/Fonetap

JOŠ JEDNA U NIZU

KARDAŠIJANKA ISPROZIVALA TRAMPA: Moja ćerka bi bila bolja od njega, s njim više nismo bezbedni!

Jedan od njegovih najglasnijih kritičara u Holivudu je glumac Alek Boldvin koji je glumio Trampa u sarkatsičnim skečevima kojima je ismevao njegove poteze i govore

Objavljeno:

Kako je Kim Kardašijan naglasila u septembarskom izdanju magazina "Harpers Bazar", od kada je Tramp na vlasti, Amerika se vratila unazad i sve se pogoršalo. Prema njenim rečima, sadašnje političko stanje je zastrašujuće.

- Moja ćerka Nort Vest bila bi bolja - rekla je Kardašijanova koja je u intervjuu koji će uskoro biti objavljen po prvi put javno progovorila o politici i svojim stavovima na tu temu, jer je kako kaže "osetila potrebu da to uradi".

DA LI JE TRAMP UPRAVO OBJAVIO DA ĆE BACITI BOMBU NA KOREJU? Razgovori nisu rešenje, 25 godina nas ucenjuju!

Ovim rečima najpoznatija rijaliti zvezda na svetu stala je u dugi red slavnih koji su javno kritikovali predsednika SAD. Jedan od njegovih najglasnijih kritičara u Holivudu je glumac Alek Boldvin koji je glumio Trampa u sarkatsičnim skečevima kojima je ismevao njegove poteze i govore, a na spisku su još komičarka Čelsi Hendler, spisateljica J.K Rouling, glumica Kejt Blanšet, Meril Strip i mnogi drugi.

- Tako naporno smo radili da budemo ovde gde smo sada i imamo mnogo stvari zbog kojih možemo da budemo ponosni na našu zemlju, povratak unazad je jako frustrirajuć. Svakoga dana dogodi se nešto za šta ne možete da verujete, a već sutradan dogodi se nešto još luđe i tragičnije. Svet u kojem trenutno živimo je zaista zastrašujuć. Nekada ste se osećali bezbedno u svom domu, ali od kada je Tramp predsednik to više nije tako - rekla je Kardašijanova.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.