NAJVEĆI SMS ŠOK IKADA: Šest godina nakon smrti oca, dobio je poruku s njegovog broja (FOTO)
Foto: Twitter

sEĆANJA NA familiju

NAJVEĆI SMS ŠOK IKADA: Šest godina nakon smrti oca, dobio je poruku s njegovog broja (FOTO)

Bio sam u šoku. Još nisam preboleo njegovu smrt i ne prođe nijedan dan da ga se ne setim

Objavljeno:

Stefen je izgubio oca pre šest godina. Otac mu je umro od raka pluća i njemu je trebalo dugo da se navikne da nije tu. Pre nekoliko dana, on je ispričao Uniladu da je doživio ogroman šok kada je na svom mobilnom ugledao SMS sa očevog broja.

Poruku je napisala njegova majka, ne upozorivši ga da je počela koristiti stari očev broj.

"Bio sam u šoku. Još nisam preboleo njegovu smrt i ne prođe nijedan dan da ga se ne setim. Moj otac nije znao napisati poruku", napisao je on na društvenim mrežama, a onda su usledili odgovori ekipe na Tviteru koja je prošla slična iskustva.

Zahvaljujući načinu života, elektronskoj pošti i društvenim mrežama, ovakvi šokovi uopšte više nisu neuobičajeni.

"Oba roditelja su mi umrla. Bilo je strašno kad sam se ulogovala na svoj stari messenger i tamo ugledala očev profil s tužnim emotikonom. Bio je usamljen nakon mamine smrti", napisala je jedna korisnica Twittera.

"Izgubila sam oba roditelja. Jednom sam na godišnjem odmoru dobila poruku sadržaja "Nadamo se da ti je lepo, kod nas je oblačno..." Zabunom su je napisali roditelji mog dečka jer njegov telefon nije radio pa im je on dao moj broj", glasi još jedan tvit na ovu temu.

"Sedam dana nakon smrti bake, dobila sam pismo od nje. Unutra je bilo deset funti i ogrlica. Dala je pismo mojoj teti nekoliko dana pre smrti, a ona mi ga je poslala", napisala je još jedna korisnica Twittera.

Bonus video: Espreso Twitter: Milan Damjanović

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.