VODILI SU LJUBAV U MELANIJINOJ SOBI: Bivša Plejboj zečica otkrila VRELE detalje afere sa Trampom!
Viđala se sa T rampom 10 meseci, Foto: Instagram printscreen

još jedan skandal

VODILI SU LJUBAV U MELANIJINOJ SOBI: Bivša Plejboj zečica otkrila VRELE detalje afere sa Trampom!

Otkrila je kako su seks bez zaštite imali već pri prvom susretu, a ona je nakon toga u suzama otišla kući jer joj je Tramp nakon seksa ponudio novac

Objavljeno:

Karen Mekdugal je bivša Plejboj zečica koja tvrdi da je imala aferu sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

U ekskluzivnom intervju za CNN otkrila je detalje njihovog odnosa koji su započeli 2006. godine. Otkrila je kako su seks bez zaštite imali već pri prvom susretu, a ona je nakon toga u suzama otišla kući jer joj je Tramp nakon seksa ponudio novac.

- Rekla sam mu kako ja nisam jedna od takvih devojaka i kako me je jako povredio, a on mi je na to odgovorio kako sam ja posebna - rekla je 46-godišnja Karen u televizijskom intervju.

I dok Bela kuća negira ovu aferu Karen tvrdi kako ju je Tramp jednom prilikom odveo i u svoj stan u Tramp kuli gde je živeo sa suprugom Melanijom i pokazao joj je njihove odvojene spavaće sobe. - Jedva sam čekala da napustim taj stan, osećala sam nelagodu dok sam hodala sobom žene koja mu je nedavno rodila dete. Znala sam da radim nešto loše, a kad sam ušla u njihov dom osećala sam nelagodu.

Mekdugal je izrazila žaljenje zbog te afere i kaže da oseća krivicu, ali iako je sve to osećala i kad je počela aferu s Trampom ipak nije prekinula s njim već su nastavili svoju romansu sledećih deset mjeseci, a Tramp joj je poklonio i stan u Njujorku.

- Žao mi je zbog toga, osećam krivicu i žao mi je. Ali u to vreme bila sam drugačija devojka, htjla sam zabavu. Bila sam jedna od Plejboj zečica. Nas dvoje smo imali stvarnu vezu i ta osećanja su bila stvarna.

Trampa opisuje kao šarmantnog i harizmatičnog, a bila je česta gošća Trampovih privatnih zabava i upoznala je njegovu decu.

- Nisam tada znala da je imao veze i s drugim ženama, bila sam uverena kako sam ja jedina. - kaže Karen.

Tvrdi kako je imala više telefonskih brojeva Donalda Trampa i da joj je uvek bio dostupan te da nema puno dokazan o njihovoj vezi jer je Tramp sve plaćao gotovinom i nije hteo ostaviti pisane tragove o njihovoj vezi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.