ORBANU STIGLA PORUKA ZBOG KOJE JE CEO SVET ZADRHTAO: Pazite samo šta je MOĆNIK REKAO ZA NJEGA - ori se planeta!
Viktor Orban, Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

ZAPAD ĆE SVISNUTI

ORBANU STIGLA PORUKA ZBOG KOJE JE CEO SVET ZADRHTAO: Pazite samo šta je MOĆNIK REKAO ZA NJEGA - ori se planeta!

Orban je bio jedan od Trampovih najbližih saveznika u Evropi tokom njegovog predsedničkog mandata, a njih dvojica su se sastali na Floridi u martu

Objavljeno:

Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da je spreman da obnovi konzervativni savez sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

Tramp je u video poruci naveo da se raduje bliskoj saradnji sa Orbanom kada bude, kako je naveo, još jednom položio zakletvu kao 47. predsednik SAD, preneo je AP.

Tramp je u poruci Orbana nazvao velikim čovekom i istakao da je dok je bio američki predsednik radio sa njim na unapređenju vrednosti i interesa SAD i Mađarske.

Viktor Orban i Donald Tramp
Viktor Orban i Donald Tramp foto: EPA-EFE/Zoltan Fischer / HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY NO SALES HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Trampova poruka emitovana je na skupu u Budimpešti Konzervativno-političke akcione konferencije (CPAC) koja je najistaknutija konzervativna organizacija u SAD.

To je treći skup CPAC u Mađarskoj. Orban je bio jedan od Trampovih najbližih saveznika u Evropi tokom njegovog predsedničkog mandata, a njih dvojica su se sastali na Floridi u martu.

Viktor Orban i Donald Tramp
Viktor Orban i Donald Tramp foto: ZOLTAN FISCHER / AFP / Profimedia

Nakon njihovog sastanka, Orban je dao podršku Trampu i rekao da bi samo povratak Trampa u Belu kuću mogao da donese mir u Ukrajini.

Bonus video:

01:58

AKO TRAMP DOĐE NA VLAST KURTIJU JE ODZVONILO Miletić obrazložio: U obrnutom slučaju, takođe će biti RADIKALNIH promena

(Espreso/ Agencije/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.