I PILETINA SE LEPI ZA PRSTE! Oni NE MARE ZA GODINE, svi sem jednog LJUBE MLAĐE - generacijski jaz će vas ŠOKIRATI
Veze političara, Foto: EPA/DNCC, EPA

ROmanse

I PILETINA SE LEPI ZA PRSTE! Oni NE MARE ZA GODINE, svi sem jednog LJUBE MLAĐE - generacijski jaz će vas ŠOKIRATI

Za koje od ovih parova ste znali?

Objavljeno:

U javnom svetu prate se sve bitne stavke života poznatih ličnosti. Privatni život, ali i životna partnerka, su česta tema javnosti, a naročito su zanimljive priče o velikim razlikama u godinama između partnera. To se ne razlikuje ni kod političara. U ovom tekstu osvrnućemo se na neke od najzanimljivih parova u političkom svetu sa velikom razlikom u godinama.

Džo Bajden i supruga Džil

Džo Bajden je upoznao svoju sadašnju suprugu Džil 1975 godine, dok je ona još bila studentkinja. Bajden je navodno držao predavanje na njenom fakultetu kada su se i upoznali. On je tad bio udovac, njegova žena i ćerka su poginule u saobraćajnoj nesreći samo nekoliko godina pre, 1972. godine. Venčali su se 1977. godine, kada je on imao 35, a ona 26 godina. Razlika između supružnika je 9 godina. Imaju jedno dete, čerku Ešli, rođenu 1981. godine.

1 / 4 Foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

Emanuel Makron i supruga Bridžit

Svakako jedan od najkontroverznijih parova na listi, sa razlikom od čak 24 godine između supružnika, jedna je od glavnih tema koja okružuje lik i delo francuskog predsednika. Bridžit je bila nastavnica francuskog u školi koju je Emanuel pohađao. Upoznali su se kad je Emanuel imao svega 15 godina, a njihovu vezu su započeli kad je završio srednju školu. Svoju ljubav su krunisali brakon 2007. godine. Emanuel sada ima 55 godina, dok njegova izabranica ima 70, a ova ogromna razlika bile je predmet osude i predrasuda.

1 / 7 Foto: Profimedia

Donald Tramp i Melania

Ista razlika, ali u kontra smeru. Donald Tramp je stariji 24. godine od svoje žene Melanije. Njihova ljubavna priča počinje u Njujorku, na jednoj žurci, gde tada mlada manekenka Melani iz Slovenije upoznaje biznismena Donalda Trampa.Ubrzo započinju vezu, venčali se 2005. godine, a Melani je postala prva dama Amerike kada je njen suprug postao predsednik. Njen manjak aktivnosti kao tradicionalna prva dama postao je predmet priče i kritike javnosti. Ni spekulacije o prevarama i aferama Donald Trampa nisu rastavili ovaj par, a imaju i sina Barona, rođenog 2006. godine.

1 / 9 Foto: Profimedia

Boris Džonson i supruga Keri

Boris i Keri upoznali su se kroz političke krugove, kada je Keri radila kao savetnik za komunikacije njegove stranke. Vezu su započeli tokom njegovog braka sa Marion Viler, koji je njegov drugi brak, koji je zvanično završen 2020. godine. Boris je stariji od supruge 24 godine - on je rođen 1964. godine, a njegova mlada supruga je 1988. godište. Par ima i dvoje dece, rođenih 2019 i 2023 godine.

Boris i Keri Džonson
Boris i Keri Džonson foto: EPA-EFE/Sean Gallup / POOL

Mišel Temer i supruga Marsela Temer

Mišel Temer je čak 43 godina stariji od svoje žene Marsele. Bivši predsednik Brazila ima 83 godine, dok njegova supruga ima 40. Ova ogromna razlika u godinama bila je veoma kontroverzna, naročito za vreme predsedničkog mandata Mišela Temera.

Nikola Sarkozi i Karla Bruni

Nakon par meseci izlaženja ovaj par je rešio da se venča. Upoznali su se na večeri 2007. godine, a već naredne godine su rekli sudbonosno da. Političar i manekenka i pevačica Karla Bruni imaju veliku razliku u godinama, Nikola je čak 13 godina stariji od Karle.

Nikola Sarkozi
Nikola Sarkozifoto: EPA/Christophe Ena

Parovi sa velikom razlikom u godinama iz istorije?

Velika razlika u godinama nije ništa novo, vekovima unazad javne ličnosti i političari izazivaju čuđenje izborom znatno mlađih ili starijih partnera. Postoje navodi da je Tomas Džeferson bio u vezi sa svojom sluškinjom Sali, koja je bila čak 30 godina mlađa od njega, a ova pojava se javljala i u srpskoj istoriji, od kojih je svakako najpoznatiji brak izmedju Kralja Milutina i Simonide.

Bonus video:

01:06

35. GODINA JE PRESUDNA ZA ŽENE! Stručnjak za proces vantelesne oplodnje otkrio kada parovi TREBA DA POTRAŽE POMOĆ STRUČNJAKA

(Espreso/ T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.