RUSI LANSIRALI RAKETE SA STRATEŠKIH BOMBARDERA NA KIJEV: Odjekivale eksplozije i sirene, ima povređenih
Kijev, Foto: SERGEY BOBOK / AFP / Profimedia

STRAHOTA

RUSI LANSIRALI RAKETE SA STRATEŠKIH BOMBARDERA NA KIJEV: Odjekivale eksplozije i sirene, ima povređenih

Prema preliminarnim informacijama, došlo je do požara i na automobilima

Objavljeno:

U noćašnjem ruskom raketnom napadu na Kijev povređeno je desetoro ljudi, saopštio je gradonačelnik glavnog grada Ukrajine Vitalij Kličko.

Kličko je na Telegramu naveo da je pričinjena šteta na zgradama, da su u Podolskom okrugu ostaci rakete pali na nekoliko preduzeća, a da u Ševčenkovskom okrugu gori stan u stambenoj zgradi.

Vojna uprava Kijeva navela je da su u Svjatošinskom okrugu razbijeni prozori na jednoj zgradi, a da je u Ševčenkovskom okrugu usled napada izbio požar u jednom vrtiću, prenosi Unian.

Prema preliminarnim informacijama, došlo je do požara i na automobilima.

"U okrugu Podolsk, kao posledica pada raketnog otpada, izbio je požar na trafo stanici i u dvospratnoj nestambenoj zgradi", naveo je Kličko.

Kako prenosi Unian, ruske snage su prilikom napada lansirale rakete sa strateških bombardera Tu-95, a eksplozije su se čule u Kijevu i okolnim oblastima.

Bonus video: RUSIJA JE SPREMNA ZA SUKOB SA NATO PAKTOM I UBEĐENA JE U POBEDU! Đukanović iz Moskve: Srbima se dive posebno iz DVA RAZLOGA

02:29

RUSIJA JE SPREMNA ZA SUKOB SA NATO PAKTOM I UBEĐENA JE U POBEDU! Đukanović iz Moskve: Srbima se dive posebno iz DVA RAZLOGA

(Espreso/Agencije/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.