ŽENA OTELA BEBU JER JE ŽELELA DA IMA "MALU PRINCEZU"? Mijina majka pronađena u reci, traga se za bakom Marinom!
Mala Mia, Foto: Police

STRAVA I UŽAS

ŽENA OTELA BEBU JER JE ŽELELA DA IMA "MALU PRINCEZU"? Mijina majka pronađena u reci, traga se za bakom Marinom!

Istražitelji veruju da su ubili bebinu majku da bi došli do male Mije

Objavljeno:

Ina O. i njen suprug Marko O. (44) osumnjičeni su da su navodno ubili svoju poznanicu Ukrajinku Margaritu R. (27), kidnapovali njenu majku i petonedeljnu bebu Miju u Nemačkoj.

Istražitelji veruju da su ubili bebinu majku da bi došli do male Mije, piše Bild.

U sredu, 13. marta oko 19 sati, vozila su se zaustavila ispred kuće u malom gradu Zandhauzenu. Maskirani elitni policajci upali su u zgradu i uhapsili Marka O. Kasnije su uhvatili njegovu ženu Inu i pronašli malu Miju, Margaritinu ćerku, sa njom.

"Kada su policajci upali u kuću, unutra su bili samo suprug i jedan sin. Niko nije znao gde je majka sa bebom i ostalim sinovima", rekao je meštanin za Bild.

"Ono što je sigurno jeste da su dečaci izgubili i oca i majku, jer njihovi roditelji verovatno neće uskoro izaći iz zatvora. To je tragedija za sve umešane", dodao je on.

Ina i Marko su se u iznajmljenu kuću uselili pre tri meseca sa svoja tri sina (od 8 do 18 godina) i tri psa. Smatrali su ih uzornim roditeljima za koje se govorilo da su se s ljubavlju brinuli o svojoj deci.

Marko se navodno već hvalio o bebi, za koju se na kraju otkrilo da su je kidnapovali.

Mala Mija
Mala Mija foto: Police

"Žena je bila veoma ljubazna, ali za razliku od svog muža, rezervisana. Kada nam je njen suprug ponosno rekao o novoj bebi, izgledalo je da nije srećna zbog toga. Povukla ga je daleko do nas, nasilno prekinuvši razgovor. Nismo imali pojma zašto je bila toliko uznemirena zbog muževljevog hvaljenja. Bilo mi je žao čoveka što je imao tako besnu ženu", dodao je komšija.

Međutim, tada je komšija nastavio u šoku.

"Činjenica je da su njih dvoje ukrali bebu, ubili njenu majku, verovatno i baku. Svi smo šokirani i zatečeni", dodao je on.

Ubili su zato što su želeli ćerku?

Policija i dalje ne govori o motivima koji se kriju iza ubistva i otmice, dok se bračni par nalazi u pritvoru.

Međutim, lokalni meštani misle da znaju zašto su oteli bebu Miju.

"Žena je verovatno imala neopisivu želju da ima decu i verovatno godinama nije mogla da zatrudni. Često sam je gledao kako sa čežnjom gleda za devojčicama. Tako da sumnjam da je po svaku cenu želela da ima malu princezu", ispričao je meštanin.

Za Inu O. kažu da je mesecima bila izolovana.

"Žena se zabarikadirala u kući, sve roletne su stalno bile spuštene, iz kuće se nije čula buka. Gledajući unazad, bilo je zaista zastrašujuće", dodala je komšinica.

Policija i dalje traga za majkom ubijene Ukrajinke, Marinom Stetsenko. Vodi se kao nestala, a policija moli sve koji imaju bilo kakve informacije, da se jave.

Marina Stetsenko
Marina Stetsenkofoto: Polizeipräsidium Mannheim

Telo Mijine mame Margarite (27) pronađeno je 7. marta u reci Rajni, a policija je odmah zaključila da je reč o ubistvu jer je imala povrede po telu. Odmah se krenulo u potragu za bakom Marinom (51) i bebom, a devojčica je pronađena u sredu 13. marta.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Telegraf/ A.M./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.