"MI SMO NA PUTU DO POTPUNE POBEDE...": Netanjahu izneo šokantne podatke, kaže da su ubili...
Benjamin Netanjahu, Foto: EPA-EFE/AMIR COHEN / POOL

rat u izraelu

"MI SMO NA PUTU DO POTPUNE POBEDE...": Netanjahu izneo šokantne podatke, kaže da su ubili...

Al-Aruri je ubijen u napadu iz vazduha u Bejrutu početkom januara

Objavljeno:

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas da je izraelska vojska ubila četvrtog po važnosti "hamasovca" aludirajući na zamenika političkog lidera palestinskog islamističkog Hamasa Saleha al-Arurija i najavio da će se uskoro stići do drugih najviših komandanata.

Netanjahu je to rekao u video izjavi u vreme kada Izrael istražuje sudbinu Marvana Ise, koji je osoba broj tri po važnosti u Hamasu, odnosno zamenik vođe vojnog krila i navodno je bio meta napada iz vazduha rano u nedelju.

„Mi smo na putu potpune pobede. Na putu do te pobede mi smo već eliminisali osobu broj četiri Hamasa. Tri, dva i jedan su na redu“, rekao je izraelski lider ocenivši da su svi navedeni „mrtvi ljudi“ i da će Izrael doći do svih njih.

Al-Aruri je ubijen u napadu iz vazduha u Bejrutu početkom januara. Izrael međutim nikada nije zvanično preuzeo odgovornost za taj napad, prenose izraelski mediji.

Bonus video:

03:05

ZAŠTO IZRAEL NEMA ISTI TRETMAN KAO RUSIJA? ZATO ŠTO NIKAD NIŠTA NIJE RAVNOPRAVNO! Zejna o šok odluci organizatora Evrovizije

(Espreso/Beta/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.