SVI SU UZDIZALI ZA NJENIM ZANOSNIM TELOM, ALI JEDNO VEČE SA PUTINOM UNIŠTILO JOJ JE KARIJERU: Skupo je PLATILA CEH
Vladimir Putin, Foto: Alexander Zemlianichenko / AFP / Profimedia

neverovatno

SVI SU UZDIZALI ZA NJENIM ZANOSNIM TELOM, ALI JEDNO VEČE SA PUTINOM UNIŠTILO JOJ JE KARIJERU: Skupo je PLATILA CEH

Ornela Muti je samo jednim postupkom, u koji je Putin upleten, sebi zapečatila karijeru

Objavljeno:

Italijanska glumica, koja je važila za najljepšu ženu na svetu, Ornela Muti (69) danas slavi rođendan, a nedavno je viđena na Nedelji mode u Moskvi gde je došla da podržu svoju ćerku Naike Riveli.

Orenla je reviju pratila iz prvog redova, a nije skrivala sreću i ponos dok je bodrila svoju ćerku.

Ornela od početka svoje glumačke karijere važi za jednu od najseksepilnijih Italijanki, a iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova.

Ornela Muti
Ornela Mutifoto: Printscreen/Youtube/ DarlingFly

Glumom je počela da se bavi već s 14 godina, kada je dobila glavnu ulogu u filmu ‘Najlepša žena‘. Polse ovog ostvarenja prozvali su je ikonom lepote. Ali Ornela od samog početka karijere i te kako pazi na svoj izgled, pa je tako navodno osigurala grudi na iznos od 350.000 dolara.

Prvi je put stala pred oltar s Alesiom Oranom, a mediji su ih nazivali najlepšim parom u državi. Međutim, bračni život bio je daleko od idealnog. Posle razvoda, Ornelu su povezivali s raznim moćnicima, a pre drugog braka, upustila se u aferu s rediteljem Markom Ferarijem.

Drugi suprug bio joj je Frederiko Fačineti, koji ju je varao i bio je ozloglašeni alkoholičar. Pre nego što je Italijanka podnela zahtev za razvod, šuškalo se da se upetljao u mutne poslove. U jednom intervjua čak je izjavio da je glumica dosadna i u krevetu i za razgovor.

Zatim se Ornela 2015. našla u središtu skandala kada je dobila zatvorsku kaznu jer je lagala da je bolesna kako ne bi glumila u pozorištu. Umesto toga otišla je na večeru s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Njena majka je bila Ruskinja, a za dogovoreni nastup dobila je oko 25.000 evra. Ali, umesto predstave odlučila se za večeru s Putinom. Godinu dana kasnije podnela je zahtev za rusko državljanstvom. Sud ju je na kraju kaznio sa 600 vera i izrekao kaznu od osam meseci zatvora. Ona je na dobila uslovnu kaznu jer je s 30.000 evra nadoknadila štetu koju je nanela pozorištu.

Ornella je danas posvećena porodičnom životu i retko se pojavljuje u javnosti.

Bonus video:

02:25

NEMOJ DA TI PADNE NA PAMET TO DA URADIŠ! Analitičar tvrdi: Putin upozorio Makrona, a ruska služba DALA VAŽNE PODATKE veče pre?!

(Espreso/ Jutarnji list/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.