OVAKO GLASI PORUKA VLADIMIRA PUTINA UPUĆENA RUSIMA: Posle ovih reči, SVI SU PRASNULI U SMEH
Vladimir Putin, Foto: GAVRIIL GRIGOROV/SPUTNIK/KREMLIN POOL

ruski lider

OVAKO GLASI PORUKA VLADIMIRA PUTINA UPUĆENA RUSIMA: Posle ovih reči, SVI SU PRASNULI U SMEH

Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom

Objavljeno:

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci.

Putin je to, pritom, uradio na šaljiv način.Isplivao je, naime, snimak sa njegovog obraćanja Federalnoj skupštini o stanju nacije, i to segment posvećen sportu.

U jednom trenutku, ruski predsednik je poručio:

- Znate kako ide ona šala... "Prestani da piješ i pravac na skijanje!" - istakao je Putin, izazvao smeh u sali, a potom dodao i da je u planu da se u narednih šest godina oko 350 novih sportskih objekata izgradi u Ruskoj Federaciji, prevashodno u manjim gradovima i mestima.

Podsetimo, kako je nedavno prenela ruska novinska agencija "RIA Novosti", Putin je obelodanio koliko vremena posvećuje sportu, a podatak koji je tom prilikom otkrio - zapanjio je mnoge.

"Novosti" vam u celosti prenose tu informaciju:

"Vladimir Putin je objavio koliko vremena posvećuje sportu:

- Naravno, upražnjavam sport svakog dana i to najmanje po dva sata, otprilike. Možda malo više, jer tu su još i teretana i bazen - rekao je predsednik Rusije.

On je, pritom, preporučio svim Rusima da sport uvrste u svakodnevni život i to da posvete bar sat vremena fizičkom treningu svakog dana", navodi se u pomenutoj vesti.

Bonus video:

01:30

PUTIN JE POVEZAO LJUDSKU ISTORIJU, ZATO POZIVA SRBE Analiza intervjua za zapadne medije: Ovo je rekao za oslonjanje Srbije

(Espreso/Novosti/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.