IZGUBIO NEVINOST SA PROSTITUTKOM KADA JE IMAO SAMO 12 GODINA! Brat princeze DAJANE otkrio SKANDALOZNE DETALJE
Erl Spenser, Foto: Stefan Rousseau / PA Images / Profimedia

ŠOKANTNA ISPOVEST

IZGUBIO NEVINOST SA PROSTITUTKOM KADA JE IMAO SAMO 12 GODINA! Brat princeze DAJANE otkrio SKANDALOZNE DETALJE

Brat pokojne "princeze naroda" Dajane otkrio je malo više nego što bi kraljevska palata želela

Objavljeno: 11:34h

Erl Spenser (59), brat pokojne "princeze naroda" Dajane, otkrio je malo više nego što bi kraljevska palata želela, o svojoj prošlosti. On je u svojim nadolazećim memoarima o detinjstvu "A Very private school", šokirao javnost iznošenjem činjenice da je sa samo davnaest godina izgubio nevinost sa prostitutkom, na porodičnom putovanju.

Ali, to nije sve, on je ovo priznanje nadovezao na još šokantnije otkriće da je sa jedanaest bio žrtva se**ualnog zlostavljanja od strane mlade asistentkinje u školi koju je pohađao, "Maidwell Hall boys prep school" 1970-tih.

U američkom izdanju ove knjige, napisao je: "Kontrola ove žene nad opčinjenim dečacima bila je potpuna, jer smo bili gladni ženske topline i očajni za njenom pažnjom", prenosi The Sun.

Nazvavši je "masterom emocionalne manipulacije", nastavio je: "Uticaj onoga što mi je uradila bio je dubok i momentalan, probudila je u meni želju kojoj nije bilo vreme u tako ranom uzrastu".

On dalje tvrdi da je zlostavljanje uključivalo francuski poljubac i dodirivanje.

Zatim, na porodičnom putovanju u Italiji zapazio je prositutku u mini suknji kako stoji na uglu ulice, i ponudio joj je 15 funti koje je imao u džepu za se**.

Ovo iskustvo ostavilo ga je sa osećajem "praznine i hladnoće" kako je naveo, te da nakon toga nije imao odnose sa devojkama sve do svoje 17. godine.

Erl je svoje školske godine u knjizi opisao kao vreme "povremene okrutnosti, se**ualnih napda i ostalih perverzija".

Erl Spenser
Erl Spenserfoto: Stefan Rousseau / PA Images / Profimedia

Takođe se prisetio momenata kada bi dadilja koja je čuvala njega i sestru, princezu Dajanu, umela da ih udari glavom o glavu ukoliko su bili nestašni.

Spenser se bavi novinarstvom, a voli i da snima emisije koje objavljuje na instagramu. On je ujak princu Vilijamu i Hariju, a i sam ima šestoro dece iz dva braka.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/ Mondo/ the Sun/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.