MAJKA OČI U OČI SA UBICOM KOJI JE IZBO NJENU ĆERKU 114 PUTA: Njene reči KIDAJU NA KOMADE, a njegova REAKCIJA...
​Ejdan Fuči, Foto: Printscreen/ Youtube/ Law&Crime Network

strašno!

MAJKA OČI U OČI SA UBICOM KOJI JE IZBO NJENU ĆERKU 114 PUTA: Njene reči KIDAJU NA KOMADE, a njegova REAKCIJA...

Na kraju je imala nešto važno da mu poruči

Objavljeno:

Prošle godine svet je bio užasnut vešću da je 14-godišnjak sa Floride imena Ejden Fuči 114 puta nožem uboo svoju školsku drugaricu Tristin Bejli zbog, kako je objašnjeno nakon suđenja, 'izopačene želje da oseti kako je ubiti'. I baš sa tog suđenja pojavio se snimak majke ubijene devojčice koja se potresnim rečima obraća ubici njene devojčice i suze doslovno same teku zbog njenog govora.

Ejden, koji je dobio doživotnu zatvorsku kaznu, jer zbog godina ne podleže smrtnoj, sve je to gledao bez trunke sažaljenja i kajanja na svom licu, dok je neutešna majka Stejsi jedva zadržavala pribranost i suze kako bi rekla sve ono što joj se na srcu nakupilo od ubistva njene devojčice i najveće tragedije koja je njenu porodicu zadesila.

"Uništio si me, uništio si moju porodicu. Uništio si njene prijatelje. Oduzeo si mi moju devojčicu, moju prošlost, sadašnjost i budućnost. Nikad je više neću gledati kako nastupa sa svojim timom čirlidersica, nikada više neću imati vikende samo za nas dve. Ona neće nikada završiti srednju školu ili koledž, a njen otac nikada neće moći da je odvede do oltara na njenom venčanju. Sve si nam ovo oduzeo", sa glasom koji podrhtava i suzama u očima iza zamagljenih naočara za vid čitala je svoja osećanja majka ubijene Tristin Bejli obraćajući se Ejdenu.

"Moliću se svakog dana da ostaneš u zatvoru do kraja života"

On se samo klatio na stolici. Kao da nije ni slušao. Ili jeste, ali bez reakcije.

Majka je nastavila. Imala je na kraju nešto važnu da mu poruči.

"Nikad neću razumeti tvoj postupak tvog dana i zašto je moja mila ćerka bila tvoj izbor. Provršću ostatak svog života u žalosti za svojom ćerkom žudeći da čujem njen glas i da je držim u svojim rukama. Tvoj postupak je neoprostiv i moliću se svaki dan da ostaneš u zatvoru do kraja svog života kako ne bi povredio nikoga više na ovom svetu ponovo", završila je Stejsi svoje obraćanje od kog su svima kroz telo prošli trnci, a iz oka pošle suze.

Sestra ubijene Tristin je na suđenju ubacila 114 kamenčića u obliku srca, da bi pokazala koliko je njena sestra puta bila ubodena.

Bonus video:

00:34

Hapšenje za teško ubistvo u Zemunu

(Espreso/Žena Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.