TRAGIČAN KRAJ POTRAGE MALE MEDELIN (13): Dečko njene majke GLAVNI OSUMNJIČENI za ubistvo!
Medelin Soto, Foto: Instagram/Jenn Soto

tuga!

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE MALE MEDELIN (13): Dečko njene majke GLAVNI OSUMNJIČENI za ubistvo!

Pronađeno telo Medelin (13) iz Floride za kojom se tragalo

Objavljeno:

Medelin Soto (13) iz Floride, koja je nestala ranije ove nedelje, pronađena je mrtva juče. Telo devojčice nađeno je oko 16.30 sati u okrugu Osiola, obučeno slično kao kada je nestanak prijavljen.

Dečko Madelinine majke, Stefan Sterns (37), proglašen je "glavnim osumnjičenim" za smrt. On je bio poslednja osoba koja ju je videla živu nakon što se nije pojavila u školi u ponedeljak, kada je prvi put prijavljen njen nestanak.

Šerif okruga Oranž, Džon Mina, rekao je novinarima u petak da je Madelin verovatno već bila mrtva pre nego što ju je Sterns sakrio tog jutra, prenosi ClickOrlando.

Američka policija
Američka policijafoto: Printscreen/Youtube/NBC Washington

"Verujemo da je već bila mrtva u tom trenutku i da je Stefan Sterns pomerio njeno telo rano ujutru tog dana", rekao je Mina i dodao da postoje video dokazi gde se vidi da on baca njene stvari u kontejner.

Snimci pokazuju kako Sterns vozi svoj srebrni automobil Lincoln MK iz 2010. godine nazad do stambenog kompleksa sa Madelininim beživotnim telom još u vozilu nakon što je bacio stvari u kontejner. On je nikada nije odvezao u školu kao što je prethodno rekao policiji.

Detektivi su pronašli Madelinin ranac i njen laptop koji je dobila od škole u kontejneru u petak ujutru, rekao je Mina. Sterns je uhapšen u sredu zbog nepovezanih optužbi za seksualno zlostavljanje i posedovanje materijala seksualnog zlostavljanja dece koji potiču iz pretrage njegovog telefona na kojem su otkrivene "uznemirujuće" slike i video snimci.

Prema ClickOrlando-u, on je prvobitno rekao policiji da je "slučajno" izvršio fabričko resetovanje svog telefona tog dana kada je nestala.

Policija je saopštila da je Sterns rekao detektivima da je ostavio Madelin ispred predškolske ustanove oko 8:40 ujutru, nekoliko blokova dalje od srednje škole koju je pohađala, gde časovi počinju u 9:30 ujutru.

Prema šerifovim informacijama, Madelinina majka je otišla da pokupi svoju ćerku iz škole oko 16:30 kada su joj rekli da Madelin nije bila u školi tog dana.

Sterns nije optužen u vezi s Madelininom smrću.

Bonus video:

03:04

DA LI JE OVO TRAGIČAN KRAJ POTRAGE? Željko Popović specijalno za Kurir televiziju o dešavanjima sa Krfa

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.