NJEGA ZOVU "MEDVEDOM", NJU "SPONZORUŠOM", A OVO JE PRAVA ISTINA! Kilogrami sina NAJBOGATIJEG Indijca napravili HAOS
Anant Ambani, Foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

OVO JE PRAVA ISTINA!

NJEGA ZOVU "MEDVEDOM", NJU "SPONZORUŠOM", A OVO JE PRAVA ISTINA! Kilogrami sina NAJBOGATIJEG Indijca napravili HAOS

Mladi Indijac dugo kuburi sa viškom kilograma, a njegova majka Nita Ambani 2017. otkrila je medijima da se Anant bori sa teškim oblikom astme zbog kog je prinuđen da uzima velike količine inhalacionih steroida

Objavljeno:

Anant Ambani, najmlađi sin i jedan od naslednika najbogatijeg čoveka Azije - Mukeša Ambanija, tokom proteklog vikenda organizovao je trodnevnu raskošnu, ekstravagantnu zabavu U Džamnagaru koja je bila samo uvertira u njegovo venčanje sa Indijkom Radikom Merčant. Iako će se par venčati tek u julu, ni na ovoj najavnoj svečanosti nije se štedelo; upravo suprotno - gostima je servirano oko 500 jela koje je pripremalo oko 100 kuvara, a zabavljali su ih Rijana i mađioničar Dejvid Blejn.

Na ekskluzivnoj proslavi bilo je oko 1. 200 istaknutih zvanica iz celog sveta, uključujući Trampove, Bila Gejtsa i Marka Zakerberga, te niz bolivudskih zvezda i poznatih indijskih sportista i muzičara, a koštala je preko 150 miliona evra!

Anant
Anant foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

Društvene mreže s ovih dana preplavljene snimcima i fotografijama sa ove zabave, a mnogima je u oči upao kontrast između budućeg mladoženje i njegove izabranice. Okrutni komentari na račun mladenaca nisu izostali - Radiki su mnogi pripisali epitet "sponzoruše", dok su Ananta "počastili" nizom uvredama zbog viška kilograma.

Ovaj 28-godišnjak je verovatno znao da će se suočiti sa grubim komentarima, pa je njegovo ponašanje pred kamerama bilo vrlo simptomatično. Anantov stav i govor tela otkrivaju da mu je donekle neudobno u sopstvenoj koži i da mu nije prijatno u masi ljudi, a glavnu ulogu u ceremoniji čitavo vreme imala je Radika. Ona je sama održala i govor kojim se zahvalila gostima, iako je i na sceni pored nje bio i on; ipak jasno je da je lepa Indijka imala glavnu reč.

Radika je između ostalog rekla i par reči o njihovoj ljubavi, akcentujući da ne postoje reči kojima može da opiše koliko je ponosna na svog budućeg supruga. "Na ovoj Zemlji ima milijarde ljudi i šta onda jedan život znači? Ali kada nađete pravog partnera, nađete nekoga ko će vam obećati da mu je stalo do svega - tužnog, lepog, lošeg, hrabrog, običnog u vama... Kažete mu: "Viđaću te svaki dan. Tvoj život neće biti nezapažen jer ću ja njemu svedočiti". Anant, tako sam blagoslovena što sam baš ja svedok tvog lepog života", rekla je ona u ovom govoru.

Zanimljiv je i način na koji je Anant pozirao fotografima prilikom njihove veridbe u januaru prošle godine. On se praktično krio iza njenog tela, a čak i kada su ga okupljeni molili da istupi napred kako bi napravili bolje fotografije, ostao je pri svom stavu.

I dok lepa 29-godišnjakinja sasvim sigurno nije žena koju zanima samo novac, u svetlu činjenice da je i sama veoma bogata naslednica i da potiče iz porodice milijardera, ni sam Anant nije uvek ovako izgledao, te je par mnogo toga prošao u svojoj vezi. Ona je bila i ostala uz njega uprkos brojnim izazovima i promenama u izgledu i zdravstvenom stanju.

Mladi Indijac dugo kuburi sa viškom kilograma, a njegova majka Nita Ambani 2017. otkrila je medijima da se Anant bori sa teškim oblikom astme zbog kog je prinuđen da uzima velike količine inhalacionih steroida, što je i rezultiralo njegovim gojenjem. U jednom trenutku imao je čak 208 kilograma!

On je tokom 2016. i 2017. zapravo mogao da se pohvali dobrim stasom; tada je uspeo da za samo 18 meseci smrša preko 100 kilograma, pridržavajući se rigoroznog načina ishrane i fitnes režima. Stručnjaci koji su mu pomogli da smrša priznali su da je šetao 20 kilometara dnevno i da je unosio svega 1. 200 kalorija na dan. Ipak, taj sistem nije bio održiv na duge staze, očigledno, a steroidi su opet uzeli svoj danak, te Ananta ponoov muči gojaznost.

S druge strane, on je veoma uspešan poslovan čovek i visoko obrazovan - diplomirao je na američkom Univerzitetu Braun, a školovanje je završio u Međunarodnoj školi u Mumbaju. direktor u energteskom preduzeću koji je osnovao njegov deda i posvećen je pravima ugroženih životinja i borbi za njihovo lečenje i zbrinjavanje, a kreator je programa koji se bavi njihovim spašavanjem; do sada je spasio preko 2.000 životinja! Njegov otac Mukeš Ambani poseduje bogatstvo procenjeno na oko 117 milijardi dolara, a ne samo da je najbogatiji čovek Indije, već je najbogatiji i na nivou čitave Azije.

Bonus video:

03:49

ĐUKIĆ ŠOKIRAO: KINA I INDIJA OSTAVILI PUTINA NA CEDILU?! Reakcije lidera dve zemlje nikad jasnije, RUSIJA JE OSTALA USAMLJENA

(Espreso / Blic Žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.