ODREŠIĆE SE KESA! NAJBOGATIJI ČOVEK INDIJE ŽENI SVOG SINA: Buduća snajka LEPA KAO LUTKA, a mladoženja... (FOTO)
Tajkun Mukeš Ambani sa suprugom, Foto: Indranil Aditya / Zuma Press / Profimedia

OPA!

ODREŠIĆE SE KESA! NAJBOGATIJI ČOVEK INDIJE ŽENI SVOG SINA: Buduća snajka LEPA KAO LUTKA, a mladoženja... (FOTO)

Proslava pred venčanje trajaće tri dana, počevši od ovog petka, iako zvanično venčanje neće biti sve do jula

Objavljeno:

Tajkun Mukeš Ambani se ženi svog sina. Šef indijskog konglomerata "Reliance" i najbogatiji čovek Indije, sa neto vrednošću od 114 milijardi dolara, prema Forbsu, sprema ogromnu proslavu za svog sina i njegovu suprugu.

Anant Ambani (28) ženi svoju dugogodišnju devojku Radiku Merčant (29). Proslava pred venčanje trajaće tri dana, počevši od ovog petka, iako zvanično venčanje neće biti sve do jula. Informacije o venčanju još nisu poznate.

Rijana peva na proslavi

Rijana će pevati na njihovoj proslavi i već je stigla u Indiju. Uz pop i R&B superzvezdu, na proslavi će nastupiti i američki mađioničar Dejvid Blejn, a u kompleksu hrama biće održane tradicionalne svečanosti.

Anantovoj zabavi pred venčanje verovatno će prisustvovati Bil Gejts, indijski milijarderi Gautam Adani i Kumar Mangalam Birla, kao i mnogi igrači kriketa i bolivudske filmske zvezde poput Ša Ruha Kana i Salmana Kana... Izvršni direktor Diznija Bob Ajger će takođe verovatno prisustvovati.

Anant Ambani ženi svoju dugogodišnju devojku Radiku Merčant
Anant Ambani ženi svoju dugogodišnju devojku Radiku Merčant foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

Gosti proslave će degustirati 500 jela koje je osmislilo oko 100 kuvara. Kodeks oblačenja je "groznica džungle" i gostima se savetuje da nose odeću sa životinjskim printom ili havajske košulje.

Pre šest godina, Mukeš Ambani je svojoj ćerki Iši priredio ekstravagantno venčanje.

Bijonse joj je pevala, a doček je organizovan na italijanskom jezeru Komo, ali i kasnije u Mumbaju i Radžastanu. To je koštalo skoro 100 miliona evra.

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/ Mondo/ U.M./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.