OČAJNA MAJKA ALEKSEJA NAVALJNOG KONAČNO VIDELA TELO SINA! Izustila je samo JEDNU REČENICU, ovo je PRETUŽNO...
Aleksej Navaljni, Foto: EPA-EFE/YEVGENY FELDMAN

OGLASILA SE

OČAJNA MAJKA ALEKSEJA NAVALJNOG KONAČNO VIDELA TELO SINA! Izustila je samo JEDNU REČENICU, ovo je PRETUŽNO...

Aleksej je umro u petak u kaznenoj koloniji u Rusiji, a njegova porodica je od tada danima pokušavala da preuzme njegovo telo

Objavljeno: 17:51h

Majka ruskog opozicionog političara i otvorenog kritičara Kremlja Alekseja Navaljnog, koji je umro u arktičkoj kaznenoj koloniji prošle nedelje, saopštila je da je danas videla telo svog sina.

Navaljnaja je rekla da je videla telo svog sina u gradu Salehardu, u blizini zatvora u kojem je bio u pritvoru od decembra. Navaljnaja je tvrdila da su je istražitelji "ucenjivali" da odredi uslove za sahranu njenog sina.

- Ucenjuju me, postavljaju mi uslove gde, kada i kako treba da bude sahranjen Aleksej - rekla je ona u video snimku objavljenom na Jutjub kanalu njenog sina.

Ona je takođe tvrdila da bi ruski istražni komitet koji ispituje okolnosti smrti njenog sina želeo da sahrani njegovo telo "tajno bez pozdrava".

Aleksej je umro u petak u kaznenoj koloniji u Rusiji, a njegova porodica je od tada danima pokušavala da preuzme njegovo telo.

Bonus video:

03:53

NAVALJNI MOGAO DA BUDE SPASEN OD NAVODNE TAJNE TEHNIKE KGB Kardiohirurg tvrdi: Niko ne završava letalan u roku od 5 minuta

(Espreso/ CNN/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.