PIJANI RUSKI GENERAL URLA NA PODU ZATVORA; A ČEKAJTE DA ČUJETE RAZLOG: Srediču vam svima otkaze, bre (VIDEO)
Foto: Printscreen/KANAL13 / YOUTUBE

ŠTA MU BI?

PIJANI RUSKI GENERAL URLA NA PODU ZATVORA; A ČEKAJTE DA ČUJETE RAZLOG: Srediču vam svima otkaze, bre (VIDEO)

Na snimku koje je emitovao Telegram kanal Baza, Zavgorodnji psuje, preti policajcima otkazom ako ga ne puste

Objavljeno:

General-potpukovnik Oleg Zavgorodnji, načelnik odeljenja za logistiku Federalne carinske službe (FCS) Ruske Federacije, snimljen je pijan u pritvorskom centru policijske stanice u Кalinjingradu, ruskoj enklavi na Baltičkom moru.

Funkcioner, koji je završio iza rešetaka na trežnjenju nakon što je napravio skandal u jednom hotelu, rizikuje da bude smenjen, piše državni list "Izvestija".

Na snimku koje je emitovao Telegram kanal Baza, Zavgorodnji psuje, preti policajcima otkazom ako ga ne puste, a jednog od njih udara i nogama. Video je snimljen u jednoj od kalinjingradskih policijskih uprava u noći 2. februara.

Zavgorodnji je stigao u grad da učestvuje na godišnjem carinskom sastanku. Moskovsku delegaciju predvodio je zamenik načelnika Federalne carinske službe Rusije general-pukovnik Andrej Strukov. Zavgorodnji je stigao u policijsku stanicu nakon što su on i njegov kolega izazvali skandal hotelu sa pet zvezdica u kome su odseli.

Strukov i Zavgorodni su proveli vreme u hotelskom restoranu u društvu mlade žene, nakon čega su otišli ​​sa njom u svoju sobu. Žena je u jednom trenutku pobegla, a generali su počeli da je traže po hodnicima hotela, psujući i uznemiravajući ostale goste. Zavgorodnji se čak potukao sa obezbeđenjem. Кao rezultat toga, ruska garda je pozvana u hotel i uhapsila šefa logističkog odeljenja. Strukov, koji se zaključao u prostoriji, predao se bez incidenata.

Bonus video

03:22

RUSIJA KINŽALIMA SRUŠILA POLA KIJEVA! Stručnjaci: To nije mali grad, bilo bi dobro da Amerika bude manje sebična i dalekovidija

(Espreso/Blic/Jovana Radovanović/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.