ONA JE PONOSNO POZIRALA SA STARIJIM ČOVEKOM: A samo da vidite U KAKVOJ VEZI je sa SIMPATIČNIM DEKICOM (VIDEO)
Alisija Mej Holouej, Foto: tiktok/printscreen/aliciamaeholloway

ŠTA MISLITE?

ONA JE PONOSNO POZIRALA SA STARIJIM ČOVEKOM: A samo da vidite U KAKVOJ VEZI je sa SIMPATIČNIM DEKICOM (VIDEO)

Ona je ispričala kako je došlo do ovako velike razlike u godinama među njima

Objavljeno:

Naša braća su naši veliki zaštitnici bez obzira da li su stariji ili mlađi od nas. Oni su neko na koga možemo da računamo u svakom smilsu i da podmetnu "leđa" za štagod nam treba. Oni koji nemaju brata ne znaju taj osećaj, međutim svi koji su odrastali sa njim znaju da je to pravo bogatstvo.

Međutim, šta kada je on 30 godina stariji, kako to zapravo izgleda?

To je u jednom snimku pokazala Alisija Mej Holouej, koja je svojim pratiocima otkrila kako ima 30 godina starijeg brata. U šaljivom videu gde ga zapitkuje kako je izgledala "Velika depresija" aludirajući na ekonomsku krizu iz 20-ih godina prošloga veka, pokazala je simpatičnog starijeg gospodina koji joj se smeši dok sede za stolom.

Video je postao viralan i sakupio je 1,2 miliona sviđanja a ljudi su ostali u potpunom šoku nakon što je ona u opisu otkrila kako je njena majka dobila njenog brata sa 18 godina a nju sa 50.

- Potpuno sam zbunjena sa tom razlikom u godinama.

- Čekaj, tvoja majka je imala 50 godina kada te je dobila??

- Dobila si dedu-brata.

- Moj ujak ima 18 ja 19 godina.

- Šta tvoj brat? Kako tvoj brat???

- Moja ćerka ima 10 meseci, njen stariji brat 36 godina - bili su neki od komentara.

Iako je bilo sličnih situacja korisnika ove društvene mreže koji su podelili njihovu situaciju i porodične veze, većina je ostala u potpunom šoku ovim otkrićem. Devojka je ipak objasnila zanimljivu priču iza svega toga.

Otkrila je da je njen 30 godina stariji brat iz prvog braka njene majke. Međutim da je devojčin otac dobar prijatelj brata Marvina koji je tri decenije stariji od nje i da da se on zaljubio u njenu majku dok se družio sa njenim starijim bratom.

Iz prvog braka njene majke ona ima još jednog brata Marvina a nju su kako je otkrila roditelji kasnije usvojili ne zbog toga što je majka bila stara već iz drugih razloga. Pored svoje dvojice braće ona je rekla da je imala i srednjeg brata po starosti sa očeve strane ali da je on nažalost preminuo pre četiri godine. Uprkos tome što to nisu njena biološka braća ona je rekla da ih jednako voli kao da su prava.

Bonus video:

(Espreso / Srećna Republika/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.