MAMA PO PRVI PUT DALA BEBI DA PROBA SLADOLED: Krenula je da lizne, a onda... REAKCIJA će vas OBORITI SA NOGU! VIDEO
Beba jede sladoled, Foto: Printscreen/TikTok/cuteebaaby

preslatko

MAMA PO PRVI PUT DALA BEBI DA PROBA SLADOLED: Krenula je da lizne, a onda... REAKCIJA će vas OBORITI SA NOGU! VIDEO

U pozadini se čuje smeh njenih roditelja.

Objavljeno:

Sladoled je omiljena poslastica mnogi posebno dece. Leto ne može da se zamisli bez sladoleda koji tokom vrućine osvežava kao ni jedna druga poslastica. Sladoled je bogat šećerom pa ne čudi što ga deca izuzetno vole. Mnogi roditelji trude se da izbegavaju da daju šećere svojoj maloj deci ali ima i onih koji smatraju da malo slatkiša neće škoditi.

Ovim su se vodili roditelji jedne bebe kad su joj po prvi put dali da lizne sladoled. Njena reakcija kada je osetila ukus ovog slatkiša bila je neopisiva i oduševila je milione ljudi na društvenim mrežama.

U snimku koji kruži internetom bebica prvo stidljivo lizne sladoled koji potom mulja po ustima. Ukus joj se toliko dopao da je raširila okice i počela halapljivo da jede. U jednom trenutku malena devojčica je oduševljena ukusom sladoleda zgrabila ga sa obe rukice kako bi sprečila da joj tata uzme poslasticu.

Ona ne mari što je lice umrljala sladoledom i čvrsto ga drži u rukama ne dozvoljavajući da joj bilo ko otme poslasticu. U pozadini se čuje smeh njenih roditelja a izraz bebinog lica je neopisiv i beskrajno simpatičan.

Korisnici Tiktoka su priznali da je ovo jedan od najslađih snimaka koji su videli na ovoj mreži u skorije vreme, što zbog sladoleda, što zbog preslatke bebe i njene reakcije na ovu poslasticu.

- Vau...zašto je ovo sakrivano od mene tako dugo...

- O moj Bože, oči su joj zasijale.

- Kako je medena, nemam reči.

- Njene oči su rekle kako joj treba više sladoleda u životu.

- Jooj ovo je toliko zabavno. Njena mala faca je rekla sve.

- Ovo bih mogla da gledam non stop - bili su neki od komentara.

Mala devojčica je po mnogima reagovala na prirodan i očekivan način jer se zadovoljstvo slatkišem ne može se sakriti. Sa druge strane složili su se da je trebalo ostaviti dete da duže uživa u poslastici iako se skroz zamazala i isprlajala sladoledom.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso/ Srećna Republika/ Prenala M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.