STARICA OSTAVILA MILIONE KUĆNIM LJUBIMCIMA, ROĐENU DECU LIŠILA NASLEDSTVA: Iza svega se KRIJE POTRESAN RAZLOG...
Mačka, Foto: Profimedia

neočekivani potez

STARICA OSTAVILA MILIONE KUĆNIM LJUBIMCIMA, ROĐENU DECU LIŠILA NASLEDSTVA: Iza svega se KRIJE POTRESAN RAZLOG...

Jedna starija žena iz Kine odlučila da svoje bogatstvo od oko 2.5 miliona evra ostavi svojim mačkama i psima, a rođenu decu izostavila iz testamenta

Objavljeno:

Jedna starija žena iz Kine odlučila je da ostavi svoje bogatstvo od 20 miliona juana (oko 2.5 miliona evra) svojim mačkama i psima, a svoju odraslu decu izostavila je iz testamenta, prenose South China Morning Post i Index.hr.

Gospođa Liu iz Šangaja pre nekoliko godina napisala je testament u kome je sav novac i imovinu ostavila svojoj deci. U međuvremenu, Liu se predomislila, jer je nijedno od njenih troje dece nije posećivalo dok je bila bolesna. Osim toga, deca su joj se retko i javljala. U najtežim trenucima, uz nju su bili samo njeni kućni ljubimci mačke i psi.

Iako je Liu htela da ostavi novac direktno svojim mačkama i psima, to je protivzakonito u Kini, pa je nasledstvo prebacila na lokalnu veterinarsku kliniku, pod uslovom da se novac koristi za brigu o njenim ljubimcima i njihovim potomcima.

Kuče
Kuče foto: Aleksa Petrović

Čen Kai, službenik Centra za registraciju testamenata, savetovao je gospođi Liu da pronađe nekoga ko će nadzirati veterinarsku kliniku kako ne bi došlo do zloupotrebe novca. Drugi službenik izjavio je da su Liu upozorili o mogućim rizicima pre nego što je sastavila testament koji u svakom trenutku može da promeni, ako se poprave odnosi sa decom.

Priča o gospođi Liu dovela je do brojnih rasprava na društvenim mrežama.

"Koliko je samo bila razočarana i slomljena kada je odlučila da svojoj deci ništa ne ostavi", napisao je jedan korisnik.

"Svaka čast! Ako me moja kćerka bude loše tretirala u budućnosti, i ja ću ostaviti svoju kuću drugima", rekao je drugi.

Slažete li se sa odlukom gospođe Liu?

Ostavite nam svoje mišljenje u komentarima!

Bonus video:

04:04

SRBIN OTVORIO VIRTUELNU PRODAVNICU DROGE I ZARADIO 18 MILIONA DOLARA! Zgrtao bogatstvo na slobodi, dok nije napravio jednu grešku

(Espreso/Index/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.