ČOVEK KOJI JE PUTINU STAO NA CRTU OPLEO NAJJAČE DO SAD: Njegova izjava ZAPREPASTILA je sve, a pomenuo je i BOGA!
Boris Nadeždin, Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

rusija

ČOVEK KOJI JE PUTINU STAO NA CRTU OPLEO NAJJAČE DO SAD: Njegova izjava ZAPREPASTILA je sve, a pomenuo je i BOGA!

Boris Nadeždin, kandidat za predsednika Rusije, govorio je ovom prilikom o Putinu

Objavljeno:

Kandidat za predsednika Rusije na predstojećim izborima Boris Nadeždin izjavio je da mu čuda pomažu da pobedi aktuelnog predsednika te zemlje Vladimira Putina u trci za lidera te zemlje.

On je za briselski Politiko reko da „Bog podržava to što sada radi“, kao i da će on, ukoliko pobedi okončati „Putinovu fatalnu grešku u Ukrajini“ i osloboditi političke zatvorenike, uključujući Alekseja Navaljnog.

Putin je protiv mene, ali Bog je na mojoj strani“, rekao je on i dodao i da će poništiti zakone protiv LGBT i vojne cenzure. Od njega se sada traži da do kraja januara podnese Centralnoj izbornoj komisiji 100.000 potpisa, koji moraju da budu raspoređeni u najmanje 40 regiona.

Boris Nadeždin
Boris Nadeždinfoto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Nadeždin je za briselski portal istakao da je prvo čudo koje je ostvario bilo to što je uspeo da pridobije liberalnu partiju Građanske inicijative da ga podrži, čime se smanjio broj prepreka sa kojima se suočavao. Kao drugo čudo, on je označio to što je hiljade ljudi počelo da donira novac i da se prijavljuju kao volonteri, a treće što su ga podržale brojne uticajne ruske opozicione ličnosti, od kojih većina živi u egzilu.

Možete to nazvati Bogom ili sudbinom, ali postoji opipljiva sila koja pokreće moju kampanju“, rekao je Nadeždin.

On je rekao i da do sada niko iz predsedničke administracije do sada nije stupio u kontakt sa njim i tumači to kao znak da ne znaju šta da rade sa njim.

Bonus video:

01:41

PUTIN JE DEKICA ČIJA NAS SMRT NE BI IZNENADILA Analitičar predviđa kako bi ovo uticalo na tok RATA U UKRAJINI i sudbinu Rusije

(Espreso/ Agencije/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.