KAKO SU OBRUKALI ČARLSA! Neviđeni SKANDAL, svi se HVATAJU ZA GLAVU kada čuju ŠTA su rekli o operaciji kralja (FOTO)
Kralj Čarls III, Foto: Profimedia/Oli SCARFF

ups!

KAKO SU OBRUKALI ČARLSA! Neviđeni SKANDAL, svi se HVATAJU ZA GLAVU kada čuju ŠTA su rekli o operaciji kralja (FOTO)

Greška u emisiji o operaciji kralja Čarlsa III nasmejala je ceo svet

Objavljeno:

Greške se dešavaju, a ova je baš privukla pažnju. U emisiji "Today Show" koja je emitovana danas, bilo je reči o predstojećoj operaciji britanskog kralja Čarlsa III. U titlu se potkrala omaška, o samom hiruškom zahvatu. Britanski monarh biće podvrgnut proceduri zbog benignog uvećanja prostate. Oporavak neće trajati dugo, saopštila je prošle nedelje Bakingemska palata.

U veoma gledanoj emisiji na NBC pisalo je da će kralj Čarls imati "operaciju prostitutke". Grešku je uočila zvezda "Below Deck" i "Traitors US" koja je na instagramu napisala: "Kladim se da je veštačka inteligencija zadužena za titlove u "Today Show".

Kralj Čarls III odložio je službene angažmane, očekuje se da će se vratiti dužnostima brzo nakon korektivne procedure. Kraljica Kamila rekla je da je monarh "dobro dok se priprema za lečenje". Otkrila je i da je savetovala supruga radoholičara da uspori sa obavezama, zbog zdravstvenog problema.

Tekst o operaciji kralja Čarlsa III
Tekst o operaciji kralja Čarlsa IIIfoto: PRintScreen/ Instagram/ kate_chastain

Kraljica Kamila se prva sa dvora oglasila dok traje dupla kriza zbog zdravstenog stanja kralja i Kejt Midlton koja se nalazi u londonskoj privatnoj bolnici nakon što je prošle nedelje imala operaciju abdomena (očekuje se da će oporavak princeze od Velsa trajati dva do tri meseca).

Dvor je bio izložen kritikama odnosno Kejt, Čarls i Vilijam koji je obustavio službene angažmane dok se njegova supruga ne opravi. Govore im neki da su "lenji", aludirajući na celokupnu situaciju. nakon toga je saopšteno da će princeza raditi dok se bude oporavljala u Vindzoru, a čuveni doktor juče je prokomentarisao slučaj Kejt Midlton.

Daily mail danas ističe da je Čarls u 2023. imao 516 angažmana, uključujući 94 u inostranstvu. Morao je hitno da otkaže sve javne dužnosti prema savetu lekara prošle nedelje, nakon što su mu uočeni simptomi i dijagnostikovano benigno stanje.

Kralj Čarls III i Kamila
Kralj Čarls III i Kamilafoto: PA-EFE/CHRISTOPHE ARCHAMBAULT / POOL

Palata je saoštila da će se monarh kratko opravljati, oko mesec dana, a sada je insajder otkrio da ga je kraljica savetovala da zauzme novi pristup svom poslu. "Kraljica mu je rekla da mora malo da uspori", piše The Sun.

Pomoćnici u Palati radili su na tome da on i Kamila ne budu preopterećeni dok se prilagođavaju životu na prestolu. Jedan insajder nedavno je sugerisao da se kraljica borila sa povećanim tempom svog posla.

U međuvremenu, tranzicija je donela probleme Čarlsu koji je pre 16 meseci preuzeo krunu, navodi The Telegraph. Kraljevski biograf Robert Džobson rekao je da kralj ima urođeni osećaj dužnosti i da je uvek davao sve od sebe da opravda svoju sreću radeći neumorno na poboljšanju sudbine drugih manje srećnih od njega.

Kralj Čarls oporavljaće se na imanju u Sandrigemu, piše Daily mail.

Bonus video:

03:42

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

(Espreso/ Blic Žena/ J.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.