OTAC NA OPERACIJU, A ON NA ŽURKU: Misterija oko toga KAKO je princ Hari saznao za Čarlsovo stanje, o svemu ĆUTI
Princ Hari, Foto: Profimedia

šta se dešava?

OTAC NA OPERACIJU, A ON NA ŽURKU: Misterija oko toga KAKO je princ Hari saznao za Čarlsovo stanje, o svemu ĆUTI

Princ Hari je saznao da mu je otac bolestan u poruci iz Bakingemske palate

Objavljeno:

Kralja Čarlsa III uskoro čeka operacija, kako je u sredu saopštila Bakingemska palata. Britanskog monarha čeka kraća pauza od službenih dužnosti. Njegova supruga, kraljica Kamila, izjavila je juče da se njen muž dobro oseća i da se raduje povratku obavezama.

Kamila je prva sa dvora koja je prokomentarisala dvorstruku krizu u porodici s obzirom na to da je Kejt Midlton u londonskoj bolnici zbog operacije abdomena, čemu je podvrgnuta pre tri dana. Princ Hari i Megan Markl nisu se oglašavali povodom ovih dešavanja, a kako je on saznao za vest o svom ocu?

Vojvoda od Saseksa princ Hari je navodno obavešten o očevoj dijagnozi u poruci iz Bakingemske palate, ali se smatra da je pre toga za to saznao preko medijma, piše The Telegraph.

Kralj Čarls III i Kamila
Kralj Čarls III i Kamilafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Hari je dan pre dvostrukih vesti viđen kako odlazi u teretanu u Santa Barbari. Za sada se nije oglašavao povodom situacije svog oca, vest da će Čarls biti operisan objavljena je u sredu u 15 i 25 h prema britanskom vremenu, odnosno u sedam časova i 25 minuta po vremenu u Kaliforniji gde on živi sa Megan Markl i njihovom decom.

Hari bi danas trebalo da učestvuje na Living Legend of Aviation dodeli nagrada u Kaliforniji, domaćin svečanosti je Džon Travolta koji je pre više decenija izveo senzacionalni ples sa princezom Dajanom. Na ovom događaju biće obeležen i njegov rad u Invictus Games Foundation. Ne zna se da li će princ i Megan Makrl prisustvovati tome.

Megan Markl i Hari
Megan Markl i Harifoto: Profimedia

Iz Palate su odbili da komentarišu ćutanje Harija o kralju Čarlsu, isto je učinio i portparol Saseksovih. Nijedna strana ne želi da pojača napetosti koje vladaju duže vreme. Prekid komunikacije pdoseća na dešavanja nakon smrti krlajice Elizabete Druge, u septembru 2022. godine, piše Daily mail.

Podsećanja radi, Hari je vest da je kraljica preminula saznao na putu do Škotske, preko medija.

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

(Espreso/ Blic Žena/ J.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.